- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #74.201
Turkuazlıya alıcı çıktım kimse almadıysaSize o kaa bileklik yaptımçekmede boncuk var didin ya
Ceza ver bize tuzla hepimizi'la bi rahat durmuyonuz başım agriyi yaaa
Temam,senindir Deniz'imTurkuazlıya alıcı çıktım kimse almadıysa
Sene özel teeeeeee buzullardan getirttigim tuzla tuzlucam ben seç beğen al kırk katır mı kirk satır miCeza ver bize tuzla hepimizi
Oooy kıyamam,oğlanın kulaklıklarını vereyim,onları takınca kendimi paralasam duymuyorlar,poşet versem yanlış anlarsın şimdi'la bi rahat durmuyonuz başım agriyi yaaa
Allah bizi daş etsin'la bi rahat durmuyonuz başım agriyi yaaa
Canımmmm ❤Akabammmmm
Duzsuzummmmm
Denizimmmm
Castimmmmmm
Megimmmmmm
Kaprislimmmmmm
İncenmmmm
Triplimmmmmm
Hanimimmmmmmmm
Oooy kıyamam,oğlanın kulaklıklarını vereyim,onları takınca kendimi paralasam duymuyorlar,poşet versem yanlış anlarsın şimdi
Oooy,satırla katır geldi geneSene özel teeeeeee buzullardan getirttigim tuzla tuzlucam ben seç beğen al kırk katır mı kirk satır mi
Sene özel teeeeeee buzullardan getirttigim tuzla tuzlucam ben seç beğen al kırk katır mı kirk satır mi
Poşeti gidip kendo kendime geçiricem şimdi çok agriyo yaaaaOooy kıyamam,oğlanın kulaklıklarını vereyim,onları takınca kendimi paralasam duymuyorlar,poşet versem yanlış anlarsın şimdi
Hoş-buldum gerçekten süpersiniz
Tovbeeeeee tövbeler olsun kizzzzzzz deme öyle seylerAllah bizi daş etsincancağızım iyi olsun yeter
Akabammmmm
Duzsuzummmmm
Denizimmmm
Castimmmmmm
Megimmmmmm
Kaprislimmmmmm
İncenmmmm
Triplimmmmmm
Hanimimmmmmmmm
Ben satır seviyom amaOooy,satırla katır geldi gene
Kırk katır olsun,sucukçuya veririm bari
Ellerine sağlık canım geç kaldım ama çay içerim bende
Daş gibi yaniTovbeeeeee tövbeler olsun kizzzzzzz deme öyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?