- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.885
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #74.261
BilekiiimUçağım nerdeydi benim? Nereye park etmiştim.. yavaştan kaçsam iyi olacak
Tripli vizyonda çok yakındaOhhh beee
Bende triplide trip atmıyor ne yapacağız şimdi diyordum. Hergün tek dozz iyi gelir..
Siz ikiniz aynı çadırda değilmiydiniz?? Hımmm tuzak kokusu alıyorumBilekiiimbuurdayım sesime gel,korunaklı burası,birazdan uyur,uyanınca pambık
BilekiiimUçağım nerdeydi benim? Nereye park etmiştim.. yavaştan kaçsam iyi olacak
Akabammmmm
Duzsuzummmmm
Denizimmmm
Castimmmmmm
Megimmmmmm
Kaprislimmmmmm
İncenmmmm
Triplimmmmmm
Hanimimmmmmmmm
Eki Görüntüle 2096042 bunları yaptım size içerde :))
Şu mutfağı da toparlayiver 3 günlük bulaşık duruyor çamaşırları katla kirlileri at evi temizle balkonları yıka bode yemek yap sana zahmetTamam canem,o da olur,kasaplara satarız,gel sen çadırımıza,örteyim de üstünü,dur bi parol veriiim,iç bi güzel,heeeh,kızlarses etmeyin paralarım haaaa
triplim bunlar senin için
Geçmiş olsun ablaYarına randevu aldım hastaneden gene gidecem yaaa offfffff..
Saat 11.50 randevu.
Yok yok,böyle zamanlarda ben de kaçıyorum,çalının dibindeyim geelSiz ikiniz aynı çadırda değilmiydiniz?? Hımmm tuzak kokusu alıyorum
Waaaawwww teşekkür ederim
Asıl sen gelince tamamlandık cok mu çok güzelizzzz kızlarrr
Siz ikiniz aynı çadırda değilmiydiniz?? Hımmm tuzak kokusu alıyorum
Arkandaki kim? Çalı niye kıpırdıyorYok yok,böyle zamanlarda ben de kaçıyorum,çalının dibindeyim geel
Tamam canım merak etme senŞu mutfağı da toparlayiver 3 günlük bulaşık duruyor çamaşırları katla kirlileri at evi temizle balkonları yıka bode yemek yap sana zahmet
Arada atladığım olmuşsa kusuruma bakmayın.. çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı.
Çok alıntı yapmıştım ama sınır mı var acaba almamış hepsini. Okudum bütün mesajlarınızı yoksa❤
Triplimelek Megi @M e g @tuzsuz_ruh IcimdekiSonsuzDeniz HanimKelesimiGetir @KaPrisLiPazen @JustPeace
@Akaba
şuda kenarda dursun
Hoş-buldum gerçekten süpersiniz
Oyyy çok ağrıyor hemde bir gudubet yüzünden neyse anmicam adını daha çok agricak simdi
Boşver kuzuOyyy çok ağrıyor hemde bir gudubet yüzünden neyse anmicam adını daha çok agricak simdi
Ben mutfak topluyom daha kahvaltı yapmadım az bisey atıştırıp gidip yatıcam yineBoşver kuzu
Bende ağrıyı düşünmemeye çalışıyorum çok ağrıyor yawwww
Akaba o canım,ateşi canlandıracak ta,akaba,şu karşı ki ağacı sök canım,bu kalsınArkandaki kim? Çalı niye kıpırdıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?