- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #74.621
Yok yaBen hiç hatırlamamsaftirikim ya ben
Ben de çok görürüm ya.. Dinlenemediğimi hissediyorum uyanınca..Aynen canım bende öyle bıktım artık o derece eşim dalga geçer anlatınca çok gördüğüm için bıkmış garibim
Çok rüya gören insanlar çok akilliymis derler
He içim rahatladıYok yaEstağfurullah valla ruyayla olsaydı şimdi ben dünyada ilk siradaydim akıl olarak
Görüşürüz Duzsuzumm Allah rahatlık versinIyi geceler hepinize yarın sağ çıkarsak görüşürüz insallah
AhahhahhaaEfendiim
Hep bilinç altında biriktirdiklerimizAkıl kalmadı malesefff bende artık herşeyi unutur oldum
Canımın taaa içiAhahhahhaaLokumumm
Yarısını ben yedim bileO zaman su tabagi alip cadirima kacayim kimse gormeden. Anca yeter bebegim.
Aynen ya bende öyleBen de çok görürüm ya.. Dinlenemediğimi hissediyorum uyanınca..
Iyi geceler ruhuuumm yarin insallah harika uyanirsin.Iyi geceler hepinize yarın sağ çıkarsak görüşürüz insallah
Ben yangın ya da ateş görürsem ölüm haberi alıyorum mutlakaHep bilinç altında biriktirdiklerimiz
Rüyada da bırakmıyor işte bence o yuzden
Yok beee bak mesela güldür güldürü izliyodum,sızmışım,oyunculardan biriyim ahahhhahaHep bilinç altında biriktirdiklerimiz
Rüyada da bırakmıyor işte bence o yuzden
Aynen ya bende öyleBen de çok görürüm ya.. Dinlenemediğimi hissediyorum uyanınca..
Burcu mu ?Yok beee bak mesela güldür güldürü izliyodum,sızmışım,oyunculardan biriyim ahahhhaha
Allah korusun canimm ya gerçekten 2017 yılı ben ve eşim için çok acı geçti ismini bile duyunca korkuyor insanBen yangın ya da ateş görürsem ölüm haberi alıyorum mutlaka
Bir o zaman ürküyorum. Senelerdir öyle.Allah korusun canimm ya gerçekten 2017 yılı ben ve eşim için çok acı geçti ismini bile duyunca korkuyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?