- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #74.721
İnşallah canin insallah..iğne kullanıyoruzGeçer inşallah canım ya.. Antibiyotik kullanılıyo mu?
Ben burdayım canımAkaba Tripli nereye gittiniz
Hem de iğne. E tamam işte,geçer tez vakitte inşallah Pamukum.. Allah şifa versinİnşallah canin insallah..iğne kullanıyoruz
Tripli davuğu nerde acabaBen burdayım canım
Amin inshallahHem de iğne. E tamam işte,geçer tez vakitte inşallah Pamukum.. Allah şifa versin
Uyudu mu aceba ? Demedi bişi amaTripli davuğu nerde acaba
Amin inşallah megim inşallah gecsinHem de iğne. E tamam işte,geçer tez vakitte inşallah Pamukum.. Allah şifa versin
20 dakika önce yazmış en sonUyudu mu aceba ? Demedi bişi ama
Uyumuş olabilir o zaman20 dakika önce yazmış en son
Bak bronşite dönmemiş şükür.. O iğneler 48/72 saatten önce etkilemiyor.. Dur bakalım Allah büyük canım..Amin inşallah megim inşallah gecsin
Bu cok zormuş ben grip olduklarında mahvoluyodum
Yemek bile yemiyor gözlerini acamiyor nefes desen en zoru
İns hastaneye falan gerek kalmaz da geçer canımAmin inşallah megim inşallah gecsin
Bu cok zormuş ben grip olduklarında mahvoluyodum
Yemek bile yemiyor gözlerini acamiyor nefes desen en zoru
Sağol megimm allah razı olsun♥Bak bronşite dönmemiş şükür.. O iğneler 48/72 saatten önce etkilemiyor.. Dur bakalım Allah büyük canım..
Ah akabam inşallah gerek kalmaz allah razı olsun♥İns hastaneye falan gerek kalmaz da geçer canım
Cümlemizden canım,ins yarın başlar etki etmeyeAh akabam inşallah gerek kalmaz allah razı olsun♥
İnşallah canimm♥Cümlemizden canım,ins yarın başlar etki etmeye
Sağol canım Rabbim korusun evlatlarimizi inşallahAllah senden de razı olsun Pamukum.. Çok çok geçmiş olsun miniğine..
Aminnn..Sağol canım Rabbim korusun evlatlarimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?