Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Selamlar iyidir abla sen nasilsin :)

Günaydınlar,iyiyim sağol sen nasılsın :))

İyi diyelim,iyi olsun kız anneannesi sen nasılsın ?

Günaydınlar,bende iyiyim sağol seni sormalı:))

İyi de bildirim gelmemis ki simdi beğeni atinca geldi alla alla :S

Bana da gelmiyor canım her zaman,direkt obaya dalıyorum o yüzden :)

Bildirimleriniz kapalı olabilir baktınızmı hiç..

Bildirim seçeneklerine girin oradaki kutucuğu tik yapın sonrada değişiklşikleri kaydedin tuşuna basın..
Yukardan nickinizin olduğu kısmdan gireceksiniz..

Günaydın,afiyet olsun güzeller

Günaydınlar çaylar hazır kahvaltıda süper sağol şekerim

Nedennnnn erkenden evlendin yaaaaa ben çok kızıyorumdaaa ondan yanii
Aa evet nasip bolemis kendimiz cizdik kaderi şükür iyiyyim elhamdulillah ama erken sorumluluğa girmek akıl edemedim gözler perde iniyor oan 4 send olacak hemen hemen anne evini özlüyorum bazen mecburiyetin var kadınsın evlisin sorumluluk kocaya bak herkese saygi aman hiç sorma abla

Mutlumusun peki rahatmısın bunlar çok önemli evlilik hayatında..
Ailen yakınmı sana,4 senemi oldu evleneli yoksa.
Sendeki büyük cesaret yani çok erken verilen bir karar.
Aile özlemi zordur kolay değil..

Mutlumusun peki rahatmısın bunlar çok önemli evlilik hayatında..
Ailen yakınmı sana,4 senemi oldu evleneli yoksa.
Sendeki büyük cesaret yani çok erken verilen bir karar.
Aile özlemi zordur kolay değil..
Eşimi çok seviyorum mutluyum ailelerimiz komsu 15 senedir kaynanayla birdik 1 5 sene yakindik anneme şimdi evi ayrıldık memelekete taşındık eşimi aileler ankarada biraz cektim evet küçük yaşta ebey yol katlettim sabrettim şimdi ayri kendi evim uzaktayız 2 saatlik yol var ama bazen böyle mutsuz bi hale girersin ya ne isin var duramadinmi annenin evinde annen sana bi temizlik iş yaptirmaya kiyamazdi falan vs

Umutsuz kapılar vardır açılmaz, Rabbimin kapısı büyüktür, kapanmaz. Sen umudunu kaybetme Rabbim kulunu bırakmaz.Hayırlı Cumalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…