- 29 Haziran 2016
- 1.449
- 2.476
- 133
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #7.541
Beline yün sar, süt iç yat.Çok uykum var, belim çok ağırıyor
Ne yaptım ki?
Kimse görmeden ben kapayım
Sen yemek olunca etiketle beni hemen gelirimAfiyet olsun deynebim, önceden yemek konulduğu an herkescikler gelirdi
Ah ahhhhhhhhh
Sen yeter ki beğenilmek iste,biraz profiline girdim beğendim,sırada hangi övgü var banaEee beniii begendinnndaha ne olsunnn
Uyumak istemiyorum megim gece uyuyamıyorum sonraGeçmiş olsun,uzan bari biraz
Annem bu da doktor , obanın doktoruBeline yün sar, süt iç yat.
Sen gelcen konuyu açıcan işteSen yemek olunca etiketle beni hemen gelirimBelli bir konu yok ,bir konuya girilse konu konuyu açar sohbet olur ,ne yazacağımızı bilemiyoruz ki.Mesela ben sorayım enlerde oylarınızı kullandınız mı?
Caummmm benimm guzel gozluuu hele helee o0o kalpin yokmuuu çok temiz yaniii aynii benim kii gibiiiiSen yeter ki beğenilmek iste,biraz profiline girdim beğendim,sırada hangi övgü var bana
oooo kimler gelmiş efeniiimmmKızlar
Pencereden dışarı mı bakıyo, öye bi avatarım mı vardı benimAzra910 Disipline Girmis BirKadin 'nın o sorduğun avatarı hani kürklü,pencereden dışarı bakıyo hani melül melül,o mu?
Aklıma geldi de şimdi
Azra910 Disipline Girmis BirKadin 'nın o sorduğun avatarı hani kürklü,pencereden dışarı bakıyo hani melül melül,o mu?
Aklıma geldi de şimdi
Bende hatirlayamadim ama mados dunki attiklarin degildiPencereden dışarı mı bakıyo, öye bi avatarım mı vardı benim
Melül melül bakıyodu yazıkkPencereden dışarı mı bakıyo, öye bi avatarım mı vardı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?