- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #75.781
Olabilir yazmismiydin özelden?Görmemiştir belki. Dün girmiş çünkü
Naber şekerr:*
Yok benim hiç selamım bile olmadı daha önce. O yüzden yazmadım mesaj.Olabilir yazmismiydin özelden?
Nasılsın akabam artık gorusemiyoruzSelam canım
Benim de etiketlemekden baska selamim olmadi :))Yok benim hiç selamım bile olmadı daha önce. O yüzden yazmadım mesaj.
Genelde buralardayım canım,demek ki sen yoksun pek :) iyi olmaya uğraşıyorum. Sen iyisin inshallah ?Nasılsın akabam artık gorusemiyoruz
Benim de etiketlemekden baska selamim olmadi :))
Görmemis olabilir belki yaa bir daha şansimizi denesek mi?unutalım gitsin o vakit
Aslında bende buralardayimGenelde buralardayım canım,demek ki sen yoksun pek :) iyi olmaya uğraşıyorum. Sen iyisin inshallah ?
Biz aramıza hiç bir şeyin girmesine izin vermeyelimAslında bende buralardayim
Yoksa aramıza uçurumlar mi girdiiyiyim çok şükür canimm :**
Görmemis olabilir belki yaa bir daha şansimizi denesek mi?
Türkiye numarasi arayabiliyon mu?yok canım ya,abimin vardı bir avukat tanıdığı,ona sordururum P.tesi ins.
Biz aramıza hiç bir şeyin girmesine izin vermeyelimAllah iyilik versin canım :*
Konu ne canim özel değilseyok canım ya,abimin vardı bir avukat tanıdığı,ona sordururum P.tesi ins.
Kazayla ilgili canım. Özel bir durum değil yaniKonu ne canim özel değilse
Arada oluyor canım çok normal
Ben bugünlerde çok alıngan hale geldim nedeni ne olabilir ki kızlar ben bile kendime şaşıyorum
Anladım canimmKazayla ilgili canım. Özel bir durum değil yani
Yok canım,bu net'e arananlarla irtibat kuruyorumTürkiye numarasi arayabiliyon mu?
Ayarlayim avukat canim
10 Gün var daha davaya,tahmini ne olur gibi meraktayım çok. Günler de geçmek bilmiyorAnladım canimm
Net'le*Yok canım,bu net'e arananlarla irtibat kuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?