- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #7.921
Oy kiyamam gecmis olsun minnakima
İyi geceler bitanem hemen gecer insallahhhTesekkur ederim bebisimbn yatağa gecicem artik başımı kaldiramiyorm
Herkese iyi geceler kizlar en uzun gecemiz güzel geçsin inşallah
Nickim degisti beni tanidin mi keles abla
Keles abla dememden bile hatirlardin aslindaBiraz kopya çektim kafkas demi
Keles abla dememden bile hatirlardin aslindaevettt
Tabi tabi meg anlatti nasil citir oldugunu nazar degmesin diye yaslandim diyorsunnnnMalum yaşlılık hayatım
Tabi tabi meg anlatti nasil citir oldugunu nazar degmesin diye yaslandim diyorsunnnn
Kimlikte yazan rakamlarin ne onemi varki ablam degersiz rakamlar iste onemli olann bizim nasil hissettigimiz ve gorundugumuzYaşlı çıtır amayaş olmuş 52
Kimlikte yazan rakamlarin ne onemi varki ablam degersiz rakamlar iste onemli olann bizim nasil hissettigimiz ve gorundugumuz
Ay tabikide oyle yasim genc bir yas ama bazen yasli gibi hissedebiliyorum o nasil desemki yasla degildehissetmekle yasamakla alakaliAynen önemli olan ruh yaşımız değilmi zaten ...kah genç kah yaşlı işte çoğunluk genç tabi
Ay tabikide oyle yasim genc bir yas ama bazen yasli gibi hissedebiliyorum o nasil desemki yasla degildehissetmekle yasamakla alakali
Zaten ulkemizdeki yaslilik yasiyla diger ulkelerdeki resmi yaslilik yasi ayni degil bu da demek oluyorki yaslilik yasa bagli bir kavram degildir
Citir keles
İyi geceler ablam kknin ablasi seviliyorsunMutlaka bazen hissettiklerinlede alakalı aslında...sonuçta yaşları alıyoruz işte kaçış yok bundan
İmm bayilirim benn isterimEki Görüntüle 1928338
isteyen var mı uykucular?
Ya ama o odunlar neden oyle ahtapot gibi gorunuyor ki korktum gece geceEki Görüntüle 1928338
isteyen var mı uykucular?
Gel hepsini ikimiz yiyelim Onlar uyumuşlar.İmm bayilirim benn isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?