- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #8.481
Aman Allahim cok guzellerŞimdi eklediğim fotoları @Kurk Mantosuz Madonna benden görmekten bıktı, bırakın bıkmayı kustu...
@Meg yine mi balıkların diyecek ama...
Azra910 bak bunlarda benim ciciloplarım iki de çöpçüm var minnak, ama onlara belediye işçisi diyorum, ağızlarına sağlık temizliyorlar bir güzellll ^^
Aman Allahim cok guzeller
Japonla copcuyu biliyorum da o kafasinda kirmizi benek olani ilk defa gordum cok guzel bir sey
Benimde baligim vardi cinsini bilmiyorum kucuktum cunku krem rengi ustunde siyah benekleri vardi uzun bi balikti keske cinsini bilseydim yine alirdim ondan
Ya harikaaa bir balik muhtesemBir anda esti, yaptık bir tank dolusu balık. 10 balık 2 çöpçü var şimcik
O başı kırmızı olan balık, Japon türevlerinden az bilinen ve sık sık aslanbaş ile karıştırılan ''ORANDABAŞ'' cinsinde bir balık. Yaşam ortalaması 19 yıla uzanan, 2 yaşından sonra başındaki kırmızılık koskocaman oluyor ve açılıyor resimde netten aldığım bir fotoyla göstereyim... İsmini paşa koydum, tankın efendisi :) birde cins olarak onun kücükleri var, dün yavruladı. Bendekilerde böyle işte...
Yuklemeye calistim da 100karakterden uzun diye hata veriyor ne demek anlamadim dur ozelden atiyimgösterseneeeeeeee
Ayni prensese benzemiyor mu cok asaletli cok guzelBir anda esti, yaptık bir tank dolusu balık. 10 balık 2 çöpçü var şimcik
O başı kırmızı olan balık, Japon türevlerinden az bilinen ve sık sık aslanbaş ile karıştırılan ''ORANDABAŞ'' cinsinde bir balık. Yaşam ortalaması 19 yıla uzanan, 2 yaşından sonra başındaki kırmızılık koskocaman oluyor ve açılıyor resimde netten aldığım bir fotoyla göstereyim... İsmini paşa koydum, tankın efendisi :) birde cins olarak onun kücükleri var, dün yavruladı. Bendekilerde böyle işte...
Sigara bağımlısı olur millet, ben balık.Ayni prensese benzemiyor mu cok asaletli cok guzel
Omurden gittiBir hafta sonu daha bitti
Piki cinimİki dakkada nefes almayayimmmi kiiz
Bizde cay var olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?