- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #8.881
Çok ağrım var bebeğim yakaburga çatlak, alçı vs olmuyor, nefes alırken bile batıyor çocuk gibi ağladım inan ki acısı hiç bir şeye benzemiyor...
Çok teşekkür ediyorum tatlım aynen öyleÇok geçmiş olsunkışın daha bi zor herşey
Amin sekercim dua et bol bol , inann nefes aldırmıyorlarAy kiyamam vallahi çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin
Bitanem ciddi misin cok geçmiş olsun inanikmaz uzuldum simdiHerkese iy akşamlar
Ben kör kazaya denk geldim. Kaburgamı ve ayağımı çatlatmışım, hastane yolları taştandı. Sözde eşimle yemeğe çıkıyordukçok fena bu ağrı ya
Çok tesekkür ederim bitaneeem beniiimBitanem ciddi misin cok geçmiş olsun inanikmaz uzuldum simdi
Ee herkes nerde
Kizlar yemek bolumunden cikamiyorumkii uzerinize afiyet suan 1.gidiyorumda yarismadaİyi akşamlar kızlar nabıyosunuz bakim
Ya kiyamamÇok tesekkür ederim bitaneeem beniiimsen nerdesin bakim bugün hiç ilgilenmedin benimle küsüm sana
Peki bitanemYa kiyamamkurabiyeleri takip ediyodum daha simdi geldim baktim sen iste uzuldum simdi
Kac gun rapor verdi drPeki bitanemsen birinci ol daaa
5 gün kadar hiç kalkmamaya çalış bolca dinlen dediKac gun rapor verdi dr
Ustune basma yat dinlen bitanemYeu .!.:5 gün kadar hiç kalkmamaya çalış bolca dinlen dediyne kontrole gideceğim. Ayak bileğim sarıldı çünkü birde...
Ayak takıntım olmasa suan size selfie fırlatırdımUstune basma yat dinlen bitanem
Huylaniyor musun ayaklardn bazi vakalar var oyleAyak takıntım olmasa suan size selfie fırlatırdım
Tam öyle değil bitanem. Benim sorunum kendi ayaklarım. Nedense sürekli saklarım, evde corapla gezerim. Sandalet giymem gibi takıntılarım varHuylaniyor musun ayaklardn bazi vakalar var oyle
Bende corapsiz bi degisik oluyodum simdi alisim kendime cici cici topuklu sandaletler faln aldim ama yinede corapla daha kendimi rahat hissediyorumTam öyle değil bitanem. Benim sorunum kendi ayaklarıama Nedense sürekli saklarım, evde corapla gezerim. Sandalet giymem gibi takıntılarım var
Kuzucuk benim şapka bitti mi?Cadilar bu obanin hali ne herkesler yokkk
Bekliyorum gelince goruscezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?