Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ben de iyim canım. Akis kelimesini çokca güzel anlamında duyuyordum ama sözlüge bakınca hiç de öyle degilmiş.
Abreka canım yeni avatarın çok güzelmiş, çok begendim canim böyle oldu galiba
Ay kusura bakma anlamadim valla ilk defa duydum
Tesekkur ederim canim artik korkunclu seyler koymuyim dedim herkes korkuyorum diyinve

Ay kusura bakma anlamadim valla ilk defa duydum
Tesekkur ederim canim artik korkunclu seyler koymuyim dedim herkes korkuyorum diyinve
Böyle daha sempatik geldi bana.
Avatar olayı gercekten cok enteresan. Bilmiyorum herkeste öyle mi ? Mesela uzun bir süre sonra avatarı gercekten üyenin kendi fotografi gibi algılıyorum.

Böyle daha sempatik geldi bana.
Avatar olayı gercekten cok enteresan. Bilmiyorum herkeste öyle mi ? Mesela uzun bir süre sonra avatarı gercekten üyenin kendi fotografi gibi algılıyorum.
Bende de oyle mesela bende kendimi nefertiti avatarimla benimsemistim mesela sonra degistirince nemruta alisamadim farkli seyler baktim yok olmadi bakalim birazda bu kalsin deniyeyim.
Senide hani arkadasima cok benzettim dedigim avatar vardiya onunla butunlestirmistim

Ben de şimdilik bu avatar da karar verdim. Ne kadar sürerse artık. Bunu sevdim ama beni yansıtıyor gibi.
Wwonka vardı hatırlıyormusun? o geldi aklıma. Yok çoktandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…