- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #9.061
BendeAyyy ben çok üzüldüm ama niye anlam veremiyorum. Bi tuhaf oldum yemin ederim
Insallah tez zamanda gelir. Alışmıştım cadı kıza
Bendr yaInsallah tez zamanda gelir. Alışmıştım cadı kıza
insallah konsantre olabilir derslerine.Bendr yamartta gelecek galiba
insallahhhinsallah konsantre olabilir derslerine.
Sen nasılsın canım. Avatarın çok akis olmuş
Ben de iyim canım. Akis kelimesini çokca güzel anlamında duyuyordum ama sözlüge bakınca hiç de öyle degilmiş.insallahhh
İyiyim bitanem sen nasilsin
Akis ne demek bilemedim
Ay kusura bakma anlamadim valla ilk defa duydumBen de iyim canım. Akis kelimesini çokca güzel anlamında duyuyordum ama sözlüge bakınca hiç de öyle degilmiş.
Abreka canım yeni avatarın çok güzelmiş, çok begendim canimböyle oldu galiba
Böyle daha sempatik geldi bana.Ay kusura bakma anlamadim valla ilk defa duydum
Tesekkur ederim canim artik korkunclu seyler koymuyim dedim herkes korkuyorum diyinve
Bende de oyle mesela bende kendimi nefertiti avatarimla benimsemistim mesela sonra degistirince nemruta alisamadim farkli seyler baktim yok olmadi bakalim birazda bu kalsin deniyeyim.Böyle daha sempatik geldi bana.
Avatar olayı gercekten cok enteresan. Bilmiyorum herkeste öyle mi ? Mesela uzun bir süre sonra avatarı gercekten üyenin kendi fotografi gibi algılıyorum.
Ben de şimdilik bu avatar da karar verdim. Ne kadar sürerse artık. Bunu sevdim ama beni yansıtıyor gibi.Bende de oyle mesela bende kendimi nefertiti avatarimla benimsemistim mesela sonra degistirince nemruta alisamadim farkli seyler baktim yok olmadi bakalim birazda bu kalsin deniyeyim.
Senide hani arkadasima cok benzettim dedigim avatar vardiya onunla butunlestirmistim
Üzgünüm çok
Yapma melegim tamam geri gelecek martta. Zaman hemencecik geciverir gorursun baharla beraber gelecek madosumuzÜzgünüm çok
Inşallah..Yapma melegim tamam geri gelecek martta. Zaman hemencecik geciverir gorursun baharla beraber gelecek madosumuz
Öpüyorum @koremanya canımm
Oyy birtabem benim yaInşallah..
Bana bakAzra910 gözüm üstünde,yaramazlık yapmak yok,seni bi daha gri görmeye dayanamammm anlıyomusun
Sen benim minikim,fıstıkım,cunyırımsınOyy birtabem benim ya
Yok yok artik bdvye pek ugramiyorum zaten merak etme birakmam seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?