- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #9.401
Ten rengim cok acik askimYa sen hergun kendini sutlemi boyuyosun o ne beyazlık maşallah yaa
Tamam balımKuzum benim bebiş uyanıp duruyor suremedim bir turlu simdi suruyorum
Ahter yarismamiza sende katil bitanem hadiİyi akşamlar kızlar tv izliyorum sonunda sizler neler yapıyorsunuz bakim
Hadi sende katil yarismaya@Yeu burdayım yeummmmmmm
Ay, oje yarışması varmış da ben hiç beceremem sürmeyi, biri öğretse bana keşke
Dışarıdaydım, anca geldim de gördüm....
Yarım saat evvel girdim bakım var diyodu sitede, ne bakımı ola ki...
Acı oje ilacı sür eczanelerde vardırElleriniz ve tırnaklarınız çok hoş kızlar. Bugün beni yarali yerimden vurdunuz. Kıskandim sizi valla. küçüklükten kalma tirnak yeme alışkanlıgım var o yüzden sizinki kadar düz ve bicimli degil hiç sevmem parmaklarımı.
Lisedeyken kullanmıştım ama yine de yiyodum istekle olan birşey. Sigara gibiAcı oje ilacı sür eczanelerde vardır
Acı oje ilacı sür eczanelerde vardırElleriniz ve tırnaklarınız çok hoş kızlar. Bugün beni yarali yerimden vurdunuz. Kıskandim sizi valla. küçüklükten kalma tirnak yeme alışkanlıgım var o yüzden sizinki kadar düz ve bicimli degil hiç sevmem parmaklarımı.
Bu ne tesadüf,az önce kızım pilot kalemle taşırmadan tırnaklarını boyamış.Islak mendil,kolonya çıkardım ,az da kaldı.Bilseydim foto çekerdim,lacivert renkti ama olsun,bayağı emek harcamış.Ojeli eller yarışmasıdeynepnaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?