Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Heeyy ben geldiimm
İyi geceler herkesciklere..
Yoktum bir süredir, buraya yazmayı özlemişim vallahi.
Tabiki sizleri de
Ne var, ne yook??
Özleyen el kaldırsıın
Konuşmaları okuyamadım, 1000 küsür mesaj, birikmişte birikmiş haliyle

Ben burdayımmçok özledim seni be

Rica ederim M M e g ciğim teşekküre layık tek kişi sensin şu an Bende böyle bir şey yapmak istiyorum ama parkta kesin birileri bi tekme atar eder ve içinde de o an yavrucaklar varsa daha kötü mü olur acaba diye de vazgeçiyorum işte. Ya da köpekler sıkıştırır mı diye... Köpeciklerin de kediciklerin de şu an o kadar ihtiyacı var ki aslında.

İş arama, koşuşturmaca, eh birazda sorunlar derkeen uzak kaldım buradan..
Evde oturmak yaramadı bana
Bende daha şafak yok oymakbaşım, karıştırdıın :)
Aaaaaaa evett çok pardon huzurkokuluydu o gözümün önüne gelen avatar.
Pardon bebikim..

Canımmmm

Kuytu köşelere koy evleri. Içlerine eski çaput,kazak falan.Harika olur hava buzzZaten açken vücut ısıları daha da düşüyor gariplerin.. Oooooff offf kalp sızısı işte Sevketi_Bostan

Son düzenleme:

Ah canım bizim buradaki parklarda kuytu köşe bulmak :))) Ama yine de yapacağım, elbet bir dişe dokunur, bahaneler sıralamayayım boşuna, baktım olmadı bina sakinlerinin onayını alabilirsem merdivenlere koyarım, yanlarına da bir kap yiyecek oh mis

Zelam

Geldim ama inşallah pişman olmam..
Zira birdaha aynı talepte bulunursam Mune beni kalıcı afaroz eder

Kızlar sizden ricam beni günüz etiketlemeyin, nadiren bakıcam gündüzleri.Akşam 8' den sonra etiketleri basabilirsiniz

Sizi özledim

Aha da ben geldim M M e g

İfadelerimi özlemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…