- 13 Aralık 2015
- 551
- 1.521
- 63
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #9.581
Ben burdayımmHeeyy ben geldiimm
İyi geceler herkesciklere..
Yoktum bir süredir, buraya yazmayı özlemişim vallahi.
Tabiki sizleri de
Ne var, ne yook??
Özleyen el kaldırsıın
Konuşmaları okuyamadım, 1000 küsür mesaj, birikmişte birikmiş haliyle
Canımmm oymakbaşıımmBen burdayımmçok özledim seni be
Evet niye öyle olduk ki?Canımmm oymakbaşıımm
Bende özledim çookk, ayrı düştük yahu
İş arama, koşuşturmaca, eh birazda sorunlar derkeen uzak kaldım buradan..Evet niye öyle olduk ki?
Şafak kaç?
Aaaaaaa evett çok pardon huzurkokuluydu o gözümün önüne gelen avatar.İş arama, koşuşturmaca, eh birazda sorunlar derkeen uzak kaldım buradan..
Evde oturmak yaramadı bana
Bende daha şafak yok oymakbaşım, karıştırdıın :)
CanımmmmRica ederim M M e g ciğim teşekküre layık tek kişi sensin şu anBende böyle bir şey yapmak istiyorum ama parkta kesin birileri bi tekme atar eder ve içinde de o an yavrucaklar varsa daha kötü mü olur acaba diye de vazgeçiyorum işte. Ya da köpekler sıkıştırır mı diye... Köpeciklerin de kediciklerin de şu an o kadar ihtiyacı var ki aslında.
Hıı o zaman bu durumda beni özlememiş oluyorsun yaniiAaaaaaa evett çok pardon huzurkokuluydu o gözümün önüne gelen avatar.
Pardon bebikim..
A aa yav hayyyıııırrr avatar karıştı sadece. Sen benim kibarımsınnn,seni özledim evet seniiHıı o zaman bu durumda beni özlememiş oluyorsun yanii
Ayy çok mutlu oldummA aa yav hayyyıııırrr avatar karıştı sadece. Sen benim kibarımsınnn,seni özledim evet senii
Canımmmm
Kuytu köşelere koy evleri. Içlerine eski çaput,kazak falan.Harika olur hava buzzZaten açken vücut ısıları daha da düşüyor gariplerin.. Oooooff offf kalp sızısı işte Sevketi_Bostan
Hoşbuldum Megim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?