Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Sen Nasil bni tanıdin ya kedinin fotosunu gorunce boğazımn dugumlendi keşke onla gitseydim keske
Ya dur etme üzülme.. Ben de yıllar içerisinde kaybettim kedilerimi.. Kısacık ömürleri zaten
Bebek al sokaktan hemen bir tane.. Ölümden kurtarmış olursun.. Soğuktan açlıktan ölüyolar..

Ya dur etme üzülme.. Ben de yıllar içerisinde kaybettim kedilerimi.. Kısacık ömürleri zaten
Bebek al sokaktan hemen bir tane.. Ölümden kurtarmış olursun.. Soğuktan açlıktan ölüyolar..

Benim kedim olumsuz olmalıydı ya meg o niye beni bbıraktı 2 ay oldu gideli hala aklımda her gece geliyor aklıma kızım benim
Bahcemizde bir kedi evimiz var 7-8 minnos içinde bazen arkadaşları da geliyor onlarla teselli buluyorum zaten yoksa çoktan yemistim kafayı

1000 sayfaya yaklaştık.... Az izciyle başlayıp, kocamaaaan bir aile gibi büyüdük.. Bağlandık, dertleştik, güldük, eğlendik, kırdık kırıldık belki ama hep birlikte olduk....

Umarım yeni yılda da hep birlikte oluruz,
Umarım daha da büyürüz burda....

Kulubümü ve kulubümde oluşturduğumuz obamı, siz dostlarım çok ama çok seviyorum.. İyi ki varsınız!

Yeni yıldan dileğim sevgi ve barış olması.... Toprağımızın, vatanımızın, hanelerimizin en çok buna ihtiyacı var; insanlık!

İyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…