- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.052
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #10.101
Hani yaprak 3.sakayi kaldiramam dedi ya bende 3.sakayi yaptimHayırdır nereye?
Hiçte bilemezsin
Ya ben gitmeyecegini adim kadar iyi biliyoruuuuuuuum ben hatta pembise de inanma saka yapiyolar dediiiim mesajlar duruyor yahuuBak bak ben gidiyorum diyorum,o ne soruyor
Canim miyavim tesekkurler bende seni seviyorumBen seviyorum mapus arkadaşımyarışmada başarılar oyum sana
Saka oldugunu biliyordum o yuzden oyle rahattim iste karsimdaki insanlari iyi taniyorum cunku. Kac aydir sabah aksam konustugum insanlar birakin da saka yapinca anliyimBak nasıl da üzülmüş
Hani yaprak 3.sakayi kaldiramam dedi ya bende 3.sakayi yaptimgidiyorum diye
Ya ben gitmeyecegini adim kadar iyi biliyoruuuuuuuum ben hatta pembise de inanma saka yapiyolar dediiiim mesajlar duruyor yahuu
Pis modoş simdi gorursunnnn bekle
Patlıcan mı o
Tokat kebabı gardasss ne ararsan var icinde sarimsak biber domates patlican et patatesPatlıcan mı o
Hırrr çıkarmak
NNeeeHırrr çıkarmak
Ya belki sıkıldım,belki üzüldüm.. Gitmeye karar verdim obadan,olamaz mı?Saka oldugunu biliyordum o yuzden oyle rahattim iste karsimdaki insanlari iyi taniyorum cunku. Kac aydir sabah aksam konustugum insanlar birakin da saka yapinca anliyim
Ya belki sıkıldım,belki üzüldüm.. Gitmeye karar verdim obadan,olamaz mı?
KK'den değil obadanBelki beni üzdüler başka obalara gittiler falan olamaz mı
Oyy oy basima gelenler korkunc dediniz cirkin dediniz simdide sexüSen önce şu sexü avatadi bir değiştir.. Başımıza sardırma meraklıları sonraDışardan okuyanlar da var biliyosun,kadın/erkek.
Hıııhhhhhh giderim bakkk
Bak benim Elizabetime,ne kaa masum bi kızOyy oy basima gelenler korkunc dediniz cirkin dediniz simdide sexü
Ben nısılımHıııhhhhhh giderim bakkk
Görüntüleme:
71.124
Sen her zamanki gibi kendine özelsinBen nısılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?