- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #10.341
Oku gel benimde oksurugum var gecmis olsunAy yarım saat ateşimi düşürmeye gittim, neler olmuş yine ekşınları kaçırıyom offff üfffff ağlıcam artıkın yetti ben GİTÇEM HHAIHA
Oku gel benimde oksurugum var gecmis olsun
@Meg illa buraya mı geleyim , baksanaaaa
Canım çok kalamayacağım, sohbete dalmak istemedim ondan.Buyrun madonna hanımcım, tabiki de gelin, niye gelmeyesinizmiş.....
Gecmez benimki kronik sigara dumani araba tozu hayvan tuyu ne ararsan cektigim icinSen yemek topiclerindeyken burayı unuttun tabiiii, ondan diyolar :)))
Geçmiş olsun yafrubebeğim, limonlu bal ye yiyebiliyosan, zencefil de kat içine oh mis canım çekti
Canım çok kalamayacağım, sohbete dalmak istemedim ondan.
Gece burdayım
Gecmez benimki kronik sigara dumani araba tozu hayvan tuyu ne ararsan cektigim icin
Ama bal yiyim canim cekti simdi minnos
Yokya ev tam trafiğin ortasinda bide bacali dukkanlar var hava kirliligi cok7/24 açığız madonnoşum, madonnoş
Geçer geçer, benim de ciğerler iflas edicek bigün ama du bakalım ne zaman...araba dumanı nasıl kaçıyo yahu, egzozun önüne duran adam vardı havlu kapatıp birden egzozu patlıyofu kapkara...öyle mi yapıyon
Yokya ev tam trafiğin ortasinda bide bacali dukkanlar var hava kirliligi cok
Birde gogus servisinde calistim ben ondan da kalma var bir seylerOba tertemiz, mis gibi hava..ormandayız ne demek trafiğin ortası aaaa diğer topic trafiğin ortası mı aaaaaa:*
Birde gogus servisinde calistim ben ondan da kalma var bir seyler
Hastane enfeksiyonu kusumO nasıl oluyo, yani ordan nasıl bisey kaldı tam anlayamadım açıkçası
Hastane enfeksiyonu kusum
Yani vucuduma aldim kronik oldu artik oksuruk
Meslek hastaligi iste cekerim boyleHastane kokusu ıyk..allah düşürmesin, eksik de etmesin tabii...
Sen yine de bi git kontrol ettir kendini derim ben... Dikkat et kendine kuzusu
Sigara mı içiyorsun yoksa çevreden mi alıyosun?
Meslek hastaligi iste cekerim boyle
Sigara iciyodum biraktim ama cevremden almaya devamicmis kadar oluyoz
Hemsireyim evetHemşire miydin demi sen, bana iğne vursana, çok seviyom ben iğne vur bana
Hemsireyim evet
Seviyon muuuu ciddi misin
Bayılıyorum, çok ciddiyim. İğne içindeki sıvıyı salarkenki uyuşukluğun hastasıyım
Manyak niho
Boylesini de ilk defa gördümNe zamandır iğne olmuyom, canım çekti, gel burayaiçli köfte çekti bi de canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?