- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #10.721
E ama guzel kadin, avatari baskaydi yeni degistirmis gorunce hatta hemen mesaj attim vaovv diye bugun bizim kizlar da onu konusunca tekrarladim oyleMeg .!.:Lisa'ya bi iltifat bi iltifat
BiliyoruuummmmDemi yani bi keditöre denir mi bu
Oyyyyyy nanaklara baaaakkkkkteşekkür ederim canımmmm amin... bu iltifat bana bi kaç gün yeter ihtiyacım vardı
Bi konuyu açıklığa kavuşturalım ben bikerem maldivlerdeydim taammı canim)
Mune abla beni de bikeresinde dubaiye gönderdi ah yöneticilerimiz çok fedakar
Bembeyaz kuma uzandım güneşlendim ben maldivlerdeydim :))Mahpusssslukk zordur
Ne yaptin acaba hemmen bakmam lazimm
Dimii dimiiMune abla beni de bikeresinde dubaiye gönderdi ah yöneticilerimiz çok fedakar
Bi konuyu açıklığa kavuşturalım ben bikerem maldivlerdeydim taammı canim)
Yav siz ne diyonuz ben dunya turu yaptim dunya turuuuuMune abla beni de bikeresinde dubaiye gönderdi ah yöneticilerimiz çok fedakar
He hee yemekhanede var su,git ordan iç gel bariAyyyyyyyyyh az once erro verdi site korktum bozuldu sandim bir bardak su icip sakinlesmeliyim
Bidahakine karayiplere gidip jhak suparowu kovalicemYav siz ne diyonuz ben dunya turu yaptim dunya turuuuu
Amann amaaan benide paylasamazmisssss yirimmm oymakbasimi melegimmmm cünyırininimHe hee yemekhanede var su,git ordan iç gel bari
Ayyyyyyyyyh az once erro verdi site korktum bozuldu sandim bir bardak su icip sakinlesmeliyim
Ben bir daha istemiyorum bu kadari bana yeterBidahakine karayiplere gidip jhak suparowu kovalicem
Amann amaaan benide paylasamazmisssss yirimmm oymakbasimi melegimmmm cünyırininim
Neler oliyürrŞu an gözüme çok tatlı göründün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?