- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #1.041
Uyumuşum canım gece, yazamadımKovserim safak kac kaldi
Oooo 30'lara geldin demek,süpper
Günaydın bulcam :)günaydın :)
Ay akşamdan beri şiştim yahu. Özelden mesaj attım ne oldu diye. Konuya yazacağım dedi.Ha gayret yazdı yazacak diye bekle bekle.Saat 3 oldu yav.ablaya hayran kaldım çok sabırlı.valla kendime güvenemiyorum, psipsikopatımKavga etmisler kadin kocasinin yuzuns bakmiyomus adam da tamam sadece isle alakali konisicam demis olan bu. Yine devam ederler bence
Olmazmii gel buyuuurr isteğin gayfee olsun
Günaydın Canım :)Günaydınnn :)
Benim tv de çizgi filmler açık ,kızım başka kanal açtırmıyorAman Yarebbim tv da yine Aşkı Memnu var
:) çizgi film daha iyidir bundanBenim tv de çizgi filmler açık ,kızım başka kanal açtırmıyor
Bence de.:) çizgi film daha iyidir bundan
aynen öyle arz/talep meselesi..Bence de..Kızıyoruz ama yine de izliyoruz bu tür dizileri. .
Günaydın bulcam :)
Ay akşamdan beri şiştim yahu. Özelden mesaj attım ne oldu diye. Konuya yazacağım dedi.Ha gayret yazdı yazacak diye bekle bekle.Saat 3 oldu yav.ablaya hayran kaldım çok sabırlı.valla kendime güvenemiyorum, psipsikopatım
Önce kahvaltı edeyim hemen , sonra alacağım.Kaçma bir yere
Günaydın Canım :)
Ben de şu an çay içiyorumYaptımmm.. hadi içelim
afiyet olsun :))Ben de şu an çay içiyorum
Ben de geldiiiiimmmBen geldimmmmmmmm
Ben de geldiiiiimmm,hiç mesajlaşmadık sizinle galiba Geçen gün sizindi herhalde eşiniz lahmacun almıştı,sürpriz yapmıştı hani ,sizindi herhalde.Anlatım tarzınıza bayağı gülmüştüm
Bekar mısınMerhaba canımmmmm. Evet, hiç konuşmadık. nasılsın??
Lahmacun mu, ha.. hahahhahhahaahahhaha
Bi tane konuya ithafen yazmıştım onu, dalga geçmek maksadıylakız bekarım ben.
Eşiyle cinsel yakınlaşmasını anlatan biri vardı onu diyosun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?