- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #11.481
Ozlemimm bitanem nasilsin
Başarılar dilerim
Nooldu kislarrr 1gun yazamadim hemen sus pus olmussunuzzz ah ah benim nesem enerjim olmayinca iste boyle oluyorsunuz gelin bakayim hepinizi opeyim
OpeyimbalımÖzlemim sağ ol kuzucum :*
Kiss me hard before you go
İyiyim canım sen nasılsınOzlemimm bitanem nasilsin
BencedeOpeyimbalım
Ama Turkiyede Turkce konusalim
İyiyim bende bugun az kalsin yolda kaliyordum kar cok yagdi arabada da bez yoktu camlar bugulandi onumu goremedimİyiyim canım sen nasılsın
Opeyimbalım
Ama Turkiyede Turkce konusalim
Aslinda agzini diyor sarkida amaŞarkı dediydim, o zaman türkçe şarkıyla
Senin yanağını yerim ben bu zamana kadar nerelerdeydin sen
Aslinda agzini diyor sarkida amaburalardaydim balim ya orgu falan oruyorum kis geldi ya malum orgu ormeyi de seviyorum birkac seyler ordum ugrastim falan filan oyle iste
Margaya dedim sac bandindan hediye yapcam ona sanada oreyim 3umuz takim takim takarizDuş liflerini gördüm emeğine sağlık, bana da çeyizlik bir şeyler ör kız, bulunsun ileride bakar bakar abrekaynana diye dolanırım evde, kaynanayı delirtmece
Margaya dedim sac bandindan hediye yapcam ona sanada oreyim 3umuz takim takim takariz
Ayyy canım allah korusun zor işiniz valla. Biz tv'de görüyoruz diyorum iyiki oralarda değilim bizim buraların kışı bile yaz gibi.İyiyim bende bugun az kalsin yolda kaliyordum kar cok yagdi arabada da bez yoktu camlar bugulandi onumu goremedim
Yeni geldim eve saglamim cok sukur
Sevmiyorum su kari ya zavalli hayvanlar
Sen nerdeydin fistigimAyyy canım allah korusun zor işiniz valla. Biz tv'de görüyoruz diyorum iyiki oralarda değilim bizim buraların kışı bile yaz gibi.
Hatay İskenderun canımSen nerdeydin fistigim
Anneannesi kızıma bunlardan yaptıSüper olur bayılırım saç bandına :)
Bizim buralar da sicak olsa keske kar sevemedim gittiHatay İskenderun canım
Su fiyonklu sac bandindan suan bende oruyorum bitince atarim benim orgulerimi paylastigim topigi gordun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?