• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Şimdii bizim petshopumuz var,eşimle beraber çalıştırıyoruz..
(Aslında ikimizin de üni mezuniyetleri çok başka.. Sıkıldık ve bu işi yapmaya karar verdik..)
(Asla canlı satışı yok! Sadece mama ve aksesuarları.)
Buraya kadar tamam mı?:KK50:
Efenim soraaaa sabahları eleman açıyor iş yerini.. Biz karı koca saat 1/2 gibi gidiyoruz işe..
Heh işte bu sebebpten dolayı,uykumu/gece oturmamı falan keyfekeder ayarlayabiliyorum:KK45:

Yarışmacı yafrukurtlara başarılar diler,selam verip otururum:KK36::KK36::KK36:

Azra910 Azra910 eziyet gibi şuan açliktan kolumu bacagimi kemiricem :(
kız Valla benim durum daha kötü dun hannaz ablamla canımız profiterol çekti falan demiştik kalktım bugün hasta halimle yaptım ama sonuç Ne valla hiç tat alamadım boşuna uğraşmışim hastalıktan tat duyum felç oldu yumurta yapıp yeseydim daha iyiydi :D

(Aslında ikimizin de üni mezuniyetleri çok başka.. Sıkıldık ve bu işi yapmaya karar verdik..)
(Asla canlı satışı yok. Sadece mama ve aksesuarlar.ı)
Efenim soraaaa sabahları eleman açıyor iş yerini.. Biz karı koca saat 1/2 gibi gidiyoruz işe..
Heh işte bu sebebpten dolayı,uykumu/gece oturmamı falan keyfekeder ayarlayabiliyorum:KK45:

İnsanın böyle rahat işi olucakk :))
En azından uyumak içinnn :-)

Allahım bu neee :skandal::skandal::skandal:
Gece gece yapılır mıııı :skandal::skandal::skandal:
Bir de kestane olsaa offf :kk77::kk77::kk77:

kis-aylarinda-kestane-tuketilmeli.jpg

:KK15:

Ben yollamıştım değil mi :KK53:
Evet olsun bencede :KK53:
Ne zaman açıklanacak En Büyük KK

Aralık sonu. evet sen gönderdin listeni yafrukurt afferim:KK19:

kız Valla benim durum daha kötü dun hannaz ablamla canımız profiterol çekti falan demiştik kalktım bugün hasta halimle yaptım ama sonuç Ne valla hiç tat alamadım boşuna uğraşmışim hastalıktan tat duyum felç oldu yumurta yapıp yeseydim daha iyiydi :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Gönderseydin ben yerdimmm, profiteröl deyip geziyorum ne zamandır, yapmaya da üşeniyorum:halay:

(Asla canlı satışı yok. Sadece mama ve aksesuarlar.ı)

Şimdi anlaşıldı :27:

Azra910 Azra910 hastayken ugrasilmiyo, hazir aliverseydin..ah kuzu vah kuzu... ekler pasta severim ben ama yapmasi ugrastirici ve uzun püf...yerken lup diye bitiveriyo oysa:KK12::KK23:
Mantı da öyle :27:
Birde mantı çıkardım şimdi iyi mi , bu işin sonu güzel yere gitmiyor:KK71:

Back
X