Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ne için suçlandın, ne için içine oturdu bu anlamadım. Kimse bu kadar neye üzülmedi bunu da anlamadım ama, üzülme hadi konu kapandı abrekam,
Ne icin olacak topik actim megi uzdum galiba diye en cok ben uzuldum ve agladim topigi kapattirdim ek internet yaptirdim burda duruyumda gonullerini aliyim diye ama en suclu ben miydim kalbim kirik

Ne icin olacak topik actim megi uzdum galiba diye en cok ben uzuldum ve agladim topigi kapattirdim ek internet yaptirdim burda duruyumda gonullerini aliyim diye ama en suclu ben miydim kalbim kirik

Bende üzüldüm diyorum bunun hakkında tek yorum yapmıyosun, ben de ağlıyım. Neyse sorun yok, darıldı(k) geçti gitti, ağlama, üzülüyoruz. Her şey yolunda

İste bunu anladim ben gitmemistim ki küsülsun bana yinede en suçlu ben oldum

Kendi adıma cevap vereyim, ayrı topic açılmasına anlam veremedim önce +18 muhabbetli sonizcinin topiği sonra da seninki, noluyoruz dedim ve gerçekten üzerime alındım bu hareketi. Belki de kendinize ait topic olsun istemişsinizdir, gayet normal olabılır. Doğal yani fakat dediğim gibi, anlayamadık. Sebebini de açıklamışsın, meg de görmüş ben görmedim, az evel öğrendim. O yğzden ,lütfen ağlama ve üzülme, sorun yok ortada . Olur mu minik kuş?

Hakikaten kapattırmak istemiş topiği,oku bak nihayet lokumu..
Yahu niye kapattırıyor ki,oraya da yazar,buraya da.. Benim kızdığım son izci idi..

Ben kimseyi suçlamıyorum, ne abreka'yı ne de son izci'yi
Ben sadece darıldım, nedenini bilmeden darıldım.

Eğer ki bu onlar üzdüyse özür dilerim, kimseyi üzmeye yüreğim el vermez.

Kurk Mantosuz Madonna
hannaz
yildiz63
Pa-NickYok
Gizyy
only_princess
asya_32
kontesbarts
ABREKA
Yeu
SuPerisiNymph
bayan nihayet
Lknrokan35
FallenAngel

cokpembix

Benim takıldığım bu kişilerin etiketlenmesi. Iyi de yafrukurt olmayan kaç kişi var orda?
E eğer böyleyse,niçin varolan şekilde devam edilmiyor da başka bir yere çağırılıyor?

Hani yeni topik açarsın,özgürsün açabilirsin tabii ki,ancak başka insanlarla da başka tarz muhabbet yapmak için açarsın. Aynı insanları çağırmak neden?
Bence durum bundan dolayı hoş olmadı.

Tekrar söylüyorum kırılmaksa ben de kırıldım ben de darıldım, fakat ben asla kimseyi kırmaya cesaret edemem o yüzdendir ki burası herkese açık. İsteyen gelsin, isteyen özgür bir birey olarak gitsin. Arkadaşlık baki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…