- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #13.341
Benim de yeni ismim;
Bayan alt tre nihayet alt tre BN.bn niho
Margaret ne beAdımı değiştircem nası olcak biliyo musunuz
***---_MargaRet_---****
Meg ; Margaret ingilisçe isminin kısaltması oluyürdüydüMargaret ne be
Meg ; Margaret ingilisçe isminin kısaltması oluyürdüydü
Niho sen o ismi yap , ben de sen ne istersen yapcem
Mangal Et miiiiiiiMeg ne demek onu bilmiyorum bide ingiliççesini yazmış, mangal et gibi, ay ben acıkırım ayol
Bence kürk mantosuz madonna güzeldi, ama bunun da anlamı güzel.. Bence en iyisi fotoğrafını pelerinli olan yap yani +1 oyla mangalet megime katılıyorum
Yanına da ayran
Oy
Ben
Se
Ni
Ye
Rim
Bişey diyim mi şu an kürksüz her yerde olabilirBir hemşire topiği olsuuunn,bir doktorlar topiği olsuuunn,gurbetçiler topiği olabileeeer
He öylemiydiydiMeg ; Margaret ingilisçe isminin kısaltması oluyürdüydü
onu koyuncada duygularım depreşiyör:/Meg ne demek onu bilmiyorum bide ingiliççesini yazmış, mangal et gibi, ay ben acıkırım ayol
Bence kürk mantosuz madonna güzeldi, ama bunun da anlamı güzel.. Bence en iyisi fotoğrafını pelerinli olan yap yani +1 oyla mangalet megime katılıyorum
Bu kadın coollugun vücut bulmuş hali yahu, hiç izlemedin mi@Kurk Mantosuz Madonna çoookk uzun ama @KürksüzMadonna ne güsel tıpkısı sen
Hem avatarlardaki gadınlar hep cool olur senin,ne bu böyle hıhhh
Aynen aynen
Ben onu böyle sevdim
Yok yav karnımı acıktırdınız meyve hazırlıyordum
Bişey diyim mi şu an kürksüz her yerde olabilirBir hemşire topiği olsuuunn,bir doktorlar topiği olsuuunn,gurbetçiler topiği olabileeeer
Meyveyi geç vakit yimeyin didi doktorun teki. Çiğ olduğu için sindirimi zor oluyomuşYok yav karnımı acıktırdınız meyve hazırlıyordum
Çok ağrım var da bugün şeyden dolayıSaat 9'dan 1'e kadan uyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?