- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #1.341
olurr canm al hepsi senin olsun![]()
Yiyemem yaa bayılırımmm

Hepimiz yiyelimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olurr canm al hepsi senin olsun![]()
Şimdi bana muzlu mozaik pasta yaptırcaksın illa![]()
Ohhh gelsin kalorilerAllahhh vallaha hiç hayır demem
Yanında da türk kahvesiiiiiiiii![]()
Havale et beniSeni nevreste ye havale edeyem mi![]()
Ohhh gelsin kaloriler
Havale et beni![]()
EdiyorumOhhh gelsin kaloriler
Havale et beni![]()
Kaç kilosun boyun kaç belki kilodaş çıkarız içimizi rahatlatırız kendimizi kandırırızYemesem de geliyor valla hiç zayıf bir insan olmadım yesem de yemesem de. Yiyim de alayım bariii![]()
Ohoo o ne ki gızlar isteyin her bişiyi yaparım ben yeter ki tombik olalımEdiyorumNevreste abla burada 1 adet muzlu mozaik pasta yapabilecek hamaratlikta hatun var. Senin topiklerin yildizi olabilir
![]()
Kaç kilosun boyun kaç belki kilodaş çıkarız içimizi rahatlatırız kendimizi kandırırız![]()
Yapsana bol kalorili bir makarnaOhoo o ne ki gızlar isteyin her bişiyi yaparım ben yeter ki tombik olalım![]()
Bende boyum 1.68bence sen benden zayıfsındır.
Boyum: 1,58
Kilom: 70
Ayy aklıma girme bakYapsana bol kalorili bir makarna![]()
Benimde :)Ayy en sevdiğimm![]()
Allahima kokusu burnuma geldi. Hamile de degilim halbuseAyy aklıma girme bak![]()
Bende boyum 1.68
Kilom:62
Lütfen taşlama ama bildiğin balina etliyim![]()
Sağol canım
Bizim beynimiz aç buna bağlı olarak karnımız da açBence iyisin boyuna göre normal aşırı kilo yok. Bende balık etliyim 55, 60 kilo olduğum zamanlar vardı ama yine böyle tombik gibiydimakapunturla zayıfladım 10kiloya yakın verdim ama bırakınca geri aldım geçici oldu yani.
Psikolojikmen hamileyiz ve aşeriyoruzBenimde :)
Allahima kokusu burnuma geldi. Hamile de degilim halbuse![]()
EdiyorumNevreste abla burada 1 adet muzlu mozaik pasta yapabilecek hamaratlikta hatun var. Senin topiklerin yildizi olabilir
![]()
Hemen transfer edelimOhoo o ne ki gızlar isteyin her bişiyi yaparım ben yeter ki tombik olalım![]()
Sarı saçlarından sen suçlusunnSağol canımBen mi suçluyum
![]()