Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Aminnn nice uzun ömürlü seneler

Allah nice mutlu seneler nasip etsin,ağzınızın tadı hiç bozulmasın,huzurunuz daim olsun.

Benim petekler yanıyor ama 480 tl fatura geldiği için ,hava çok soğuk olmadığı için ısıyı biraz düşürdüm.

Doğalgaz çok gerliyor demi,bizimde çok yanıyor ısınmayan daireler oluyor bizdede..

Daha nice 8.yıllarınıza olsun..
Sağlıkla huzurla mutlulukla dolu sevdiklerinizle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum

Daha fazla kişi ısınır o zaman

Kşmse üşümez işte deeee,site elden gider

Evden eve ,yakandan yakana göre değişiyor.Ben 5 odayı yüksek derecede açtım,oturduğum oda kuzey cephesi ,mecbur yüksek ısıda yaktım.Altta ki komşu 2 petek açtı,güney cephesinde oturdu 185 geldi

Çok teşekkür ederim amin inşallah

Gel ablam gel peynir var

Geldim bile

Evden eve ,yakandan yakana göre değişiyor.Ben 5 odayı yüksek derecede açtım,oturduğum oda kuzey cephesi ,mecbur yüksek ısıda yaktım.Altta ki komşu 2 petek açtı,güney cephesinde oturdu 185 geldi

Oda değiştirme imkanın varsa sende güneye yerleş fatura düşer o zaman .

Çok teşekkür ederim amin inşallah

Rica ederim:))

Geldim bile

Oda değiştirme imkanın varsa sende güneye yerleş fatura düşer o zaman .

Rica ederim:))
Geçen seneye kadar güneyde oturdum en fazla 330 gelmişti.Ama oğlumun odası yoktu o zaman .Oturma odasında yatıyordu.Güney cephesi oturma odası olduğu zaman şu anki oturma odası yaz ayı için ideal ,balkonu da var,yatak odası olmaya müsait değil.Tek derslerine daha iyi çalışsın diye ,oğlum için bu şekilde oturuyoruz 3 senedir.

Allah daha uzun süre ölene dek ayırmasın sizi evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ailenle bir ömür mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…