- 2 Aralık 2015
- 32.738
- 108.615
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #13.741
Daha fazla kişi ısınır o zamanNeyyyyyyy yakarım valla burayı kimse söndüremez
Evet :) ne çok etiketlemişsin beni ciciimmmBu oba ne güzel obaa
Aminnn nice uzun ömürlü senelerBugün hem mutluhem duygusalım
Evlilik yıldönümümüz bugün
Çocukluğum eşimle geçtigençliğimde onunla geçiyor inşallah bir ömür onunla olurum. Allahım 8 senemize şükürler olsun bizi 2 melekle taçlandırdı onlar gelince eksik yarımız tamamlandı
Hepiniz ailem gibi oldunuz sizinle de paylaşmak istedim...Sevgiler öpücükler hepinize
Allah nice mutlu seneler nasip etsin,ağzınızın tadı hiç bozulmasın,huzurunuz daim olsun.Bugün hem mutluhem duygusalım
Çocukluğum eşimle geçtigençliğimde onunla geçiyor inşallah bir ömür onunla olurum. Allahım 8 senemize şükürler olsun bizi 2 melekle taçlandırdı onlar gelince eksik yarımız tamamlandı
Hepiniz ailem gibi oldunuz sizinle de paylaşmak istedim...Sevgiler öpücükler hepinize
Afiyet olsun canım evet manzara çay sen ben hepimiz:)Offf anam ,bu manzarayla sadece çay bile olabilir
Benim petekler yanıyor ama 480 tl fatura geldiği için ,hava çok soğuk olmadığı için ısıyı biraz düşürdüm.
Bugün hem mutluhem duygusalım
Daha fazla kişi ısınır o zaman
Gel ablam gel peynir varOffffff en sevdiğim bide peynir yanında
Teşekkür ederim canım amin inşallahAminnn nice uzun ömürlü seneler
Amin canım çok sağol iyi dileklerin içinAllah nice mutlu seneler nasip etsin,ağzınızın tadı hiç bozulmasın,huzurunuz daim olsun.
Evden eve ,yakandan yakana göre değişiyor.Ben 5 odayı yüksek derecede açtım,oturduğum oda kuzey cephesi ,mecbur yüksek ısıda yaktım.Altta ki komşu 2 petek açtı,güney cephesinde oturdu 185 geldiDoğalgaz çok gerliyor demi,bizimde çok yanıyor ısınmayan daireler oluyor bizdede..
Daha nice 8.yıllarınıza olsun..
Sağlıkla huzurla mutlulukla dolu sevdiklerinizle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum
Kşmse üşümez işte deeee,site elden gider
Çok teşekkür ederim amin inşallahDoğalgaz çok gerliyor demi,bizimde çok yanıyor ısınmayan daireler oluyor bizdede..
Daha nice 8.yıllarınıza olsun..
Sağlıkla huzurla mutlulukla dolu sevdiklerinizle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum
Kşmse üşümez işte deeee,site elden gider
Gel ablam gel peynir var
Evden eve ,yakandan yakana göre değişiyor.Ben 5 odayı yüksek derecede açtım,oturduğum oda kuzey cephesi ,mecbur yüksek ısıda yaktım.Altta ki komşu 2 petek açtı,güney cephesinde oturdu 185 geldi
Çok teşekkür ederim amin inşallah
Günaydın hoşgeldinGünaydın kızlar
Hoşbulduk canım sonunda geldimGünaydın hoşgeldin
Kaçak çay acı olmuyor muDene bak güzel oluyor,benim dünür bile içiyor..
Onlar tamamen kaçak çay içtikleri için Türk çayını içemiyor hiç..
Geçen seneye kadar güneyde oturdum en fazla 330 gelmişti.Ama oğlumun odası yoktu o zaman .Oturma odasında yatıyordu.Güney cephesi oturma odası olduğu zaman şu anki oturma odası yaz ayı için ideal ,balkonu da var,yatak odası olmaya müsait değil.Tek derslerine daha iyi çalışsın diye ,oğlum için bu şekilde oturuyoruz 3 senedir.Geldim bile
Oda değiştirme imkanın varsa sende güneye yerleş fatura düşer o zaman .
Rica ederim:))
Allah daha uzun süre ölene dek ayırmasın sizi evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ailenle bir ömür mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür diliyorum.Bugün hem mutluhem duygusalım
Hoşgeldin canımGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?