- 2 Aralık 2015
- 32.723
- 108.592
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #1.441
Ben anlamadım ,çoğu zaman 3 e kadar burada aktifsin,nasıl bu kadar erken kalkıyorsun?Afferim yafrukurtum,dağ kadar birikmiş obanın çamaşırları pasaklı,uykucu izciler
Sayfa 119'da anlatmıştımBen anlamadım ,çoğu zaman 3 e kadar burada aktifsin,nasıl bu kadar erken kalkıyorsun?Ben şu an geri yatsam mı acaba diye düşünüyorum
Şimdii bizim petshopumuz var,eşimle beraber çalıştırıyoruz..
(Aslında ikimizin de üni mezuniyetleri çok başka.. Sıkıldık ve bu işi yapmaya karar verdik..)
(Asla canlı satışı yok! Sadece mama ve aksesuarları.)
Buraya kadar tamam mı?
Efenim soraaaa sabahları eleman açıyor iş yerini.. Biz karı koca saat 1/2 gibi gidiyoruz işe..
Heh işte bu sebebpten dolayı,uykumu/gece oturmamı falan keyfekeder ayarlayabiliyorum
Yarışmacı yafrukurtlara başarılar diler,selam verip otururum
Madem alıntılıyacaktın ,neden beni taaaaa 119.sayfaya gönderdin,oymakbaşı demeyeceğim şimdi ,alacağım merdaneyi haaa
Teşekkür ederim Neşelim
Sana yazdıktan hemmenn sonra yormayayım diye düşünüp,bulup alıntıladım şekercimMadem alıntılıyacaktın ,neden beni taaaaa 119.sayfaya gönderdin,oymakbaşı demeyeceğim şimdi ,alacağım merdaneyi haaaben de başka merak eden olur diye kopyalıyordum mesajı
sabah olmuş zaten çay içelim o zaman kovser günaydın canım venimBen kahve içemiyorum ama varsa çay alırım, çikileta da isterimm
aaa kendi elimle düştüm üstelik
Yafrukurt ben görev icabı azcık oba seyehati yapabilirim hıhhhhhaaa kendi elimle düştüm üstelikbende seni yakalarım ama
Yafrukurt ben görev icabı azcık oba seyehati yapabilirim hıhhhhh
Hem başka obalarda ayular,kurtlar var
Sen var yaaaaTamam işte bende oymakbasımı korumak ıcın gezınıyodum bakam nerede diye
Azize
bizee yoh mu ?Ben dedim ,diğerlerine de kalsın dedim ama dinletemedim. nese-li_hilos ve M M e g hepsini içti,Onlar da erken kalksaydılar,Onları mı bekleyeceğiz dediler.
Annaaaam küçük ispikçi izciiiiBen dedim ,diğerlerine de kalsın dedim ama dinletemedim. nese-li_hilos ve M M e g hepsini içti,Onlar da erken kalksaydılar,Onları mı bekleyeceğiz dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?