- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.221
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.061
Masmavi gözlü 1.90 boylu üçken vücutlu
SussssDipdiri füçutluu yunusss
Ne okuyorsun bu arada kaçıncı sınıftasın..
Yok sataşma değil direk geyik yaptıkepeydir mapısa girmemiştim
Heeeerkeeesss ona bakıyor yok boyle bir erkek üstelik çıtır taze daha hiiiç öyle bir adam görmedim ben yaSussssDipdiri füçutluu yunusss
Gelmiş geçmiş en yakışıklı adam vee eşine çok güvenen kadın.Sanırsın ki tanrıça kocası heheheyyttttt
Heeeerkeeesss ona bakıyor yok boyle bir erkek üstelik çıtır taze daha hiiiç öyle bir adam görmedim ben ya
Gelmiş geçmiş en yakışıklı adam vee eşine çok güvenen kadın.Sanırsın ki tanrıça kocası heheheyyttttt
Bizde bizde ama işte... Tam geyiklik
Daha ben ne geyiğini yaparım da işte
Oyy canımmmmmBizde bizde ama işte... Tam geyiklik
O degilde benim kocam kel göbekli ama ben yine de güvenemiyorum adama millet nasıl bu kadar güvenir anlamamOyy canımmmmm
Bakma sen o laflara. Erkek kısmına güvendin mi,kar yağdırıverirler o güvendiğin dağlara. Tedbir iyidirO degilde benim kocam kel göbekli ama ben yine de güvenemiyorum adama millet nasıl bu kadar güvenir anlamam
Bencede fazla taviz iyi değildir erkek milleti sonuçtaBakma sen o laflara. Erkek kısmına güvendin mi,kar yağdırıverirler o güvendiğin dağlara. Tedbir iyidir
Çorabı bilem yeterŞunu yazmasam çatlarım karar verdim yazıyorum,
Hatta adam o gadder yağuşuhlu,o gadder üçKen ve o gadder maviş ki,üniforması bile kızkardeşe yetiyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?