- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.141
Calisma saatlerini uzatirsan arayi kapatirsin balımİyi gidiyor şimdilik biraz sıkışıcam gibi geç başladım çalışmaya, sınava da az kaldı
Kurudum be sandalye tepesinde durmaktanCalisma saatlerini uzatirsan arayi kapatirsin balım
Benim bi arkadas gunde 8saat ders calisiyodu kpssden 88 aldiKurudum be sandalye tepesinde durmaktan
Bende bugun toplam 5 saat çalıştım , ne dersin kazanır mıyımBenim bi arkadas gunde 8saat ders calisiyodu kpssden 88 aldi
Vaay sen bizim kiza bakBende bugun toplam 5 saat çalıştım , ne dersin kazanır mıyım
İnşallah canımVaay sen bizim kiza bak
5saat harika balım bu tempoda devam edersen olur bence istedigin bolum ins ins inssss
Papatyamm karsilamaya gelmedinBeni kimse çağırmamış
Can kuşum hoş geldin baktım oba çok sessiz kimse yok ne ot var ne ocak napıyım sıkıldım sonra baktım gelenlerde hiç cvp vermedi bendePapatyamm karsilamaya gelmedin
Hosbuldum papatyamCan kuşum hoş geldin baktım oba çok sessiz kimse yok ne ot var ne ocak napıyım sıkıldım sonra baktım gelenlerde hiç cvp vermedi bendenapıyım şimdi baktım yine sen varsın bi laf atıyım dedim hemşirem cvp verdi hoşşş geldin hemşiree
Öyle vallaHosbuldum papatyampapatyam bensiz tabii buralar sessiz sakin kalmis
Sert bir darbe alirsan , ustune dusersen, sert zeminlere carparsan catlar sonucta cikintili bir organ balım hayirdir ne olduÖyle vallakız bi sağlıkçı bulmuşken soriyim yaşlı kadınlar gibi kızım benim belim çok ağrıyo siyatik mi var acaba sen anlarsın şaka şaka burun kemiği çabuk çatlarmı ??
Oğlum burnunu çarptı burnunun üstü morardı şişerse bari hastaneye gidiyim yarın yıkadım akşam yüzünü yıkarken ağladı dokundurmadıSert bir darbe alirsan , ustune dusersen, sert zeminlere carparsan catlar sonucta cikintili bir organ balım hayirdir ne oldu
Suphen varsa suphelerini soyle
Teshisi doktorlar koyabilir bence sen yarin mutlaka kbb doktoruna gotur cocugu cunku burdan anlattigina gore olabilir de olmayabilir deOğlum burnunu çarptı burnunun üstü morardı şişerse bari hastaneye gidiyim yarın yıkadım akşam yüzünü yıkarken ağladı dokundurmadı
Cok zarifsin Papatyam tesekkurlerEki Görüntüle 1944067 Eki Görüntüle 1944068
Sohpet ederken içelim diye ikimize hazırladımhangisini istersen al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?