Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Papatyamm karsilamaya gelmedin
Can kuşum hoş geldin baktım oba çok sessiz kimse yok ne ot var ne ocak napıyım sıkıldım sonra baktım gelenlerde hiç cvp vermedi bende napıyım şimdi baktım yine sen varsın bi laf atıyım dedim hemşirem cvp verdi hoşşş geldin hemşiree

Hosbuldum papatyam papatyam bensiz tabii buralar sessiz sakin kalmis

Hosbuldum papatyam papatyam bensiz tabii buralar sessiz sakin kalmis
Öyle valla kız bi sağlıkçı bulmuşken soriyim yaşlı kadınlar gibi kızım benim belim çok ağrıyo siyatik mi var acaba sen anlarsın şaka şaka burun kemiği çabuk çatlarmı ??

Öyle valla kız bi sağlıkçı bulmuşken soriyim yaşlı kadınlar gibi kızım benim belim çok ağrıyo siyatik mi var acaba sen anlarsın şaka şaka burun kemiği çabuk çatlarmı ??
Sert bir darbe alirsan , ustune dusersen, sert zeminlere carparsan catlar sonucta cikintili bir organ balım hayirdir ne oldu
Suphen varsa suphelerini soyle

Sert bir darbe alirsan , ustune dusersen, sert zeminlere carparsan catlar sonucta cikintili bir organ balım hayirdir ne oldu
Suphen varsa suphelerini soyle
Oğlum burnunu çarptı burnunun üstü morardı şişerse bari hastaneye gidiyim yarın yıkadım akşam yüzünü yıkarken ağladı dokundurmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…