- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #16.721
Oh elinne sağlık nefiş gözüküyo
Etiket cikmadi papatyam @Papatya geliniPapatyam dun senin bahsettigin filme gittim ve film arasi verilir verilmez ciktim filmden adini buraya yazmiyim simdi
İnternetten de yorumlari oku yasaklanmis bazi yerlerde @Papatya gelini
Bende tam seni cagirmaya calisiyodum etiketler olmadiOh elinne sağlık nefiş gözüküyo
bir hoca notumu vermiyor vermezse kalmış olacağımYaa ne olduuuu uzulme
Neden vermiyor kiiiiibir hoca notumu vermiyor vermezse kalmış olacağımPazar gününe dek notumu girmesi lazım...
öyle sancılı bir süreç
kredisi yüksek bir dersti...
Evet yaa öyleymiş bayaa sansürlüymüş fragmanda hiç ç yok öyle sahneler bende gidemicem sende benim kurbanım oldunPapatyam dun senin bahsettigin filme gittim ve film arasi verilir verilmez ciktim filmden adini buraya yazmiyim simdi
İnternetten de yorumlari oku yasaklanmis bazi yerlerde @Papatya gelini
banlıdır belki kuzum öyle oluyor banlıykenBende tam seni cagirmaya calisiyodum etiketler olmadi
bilmiyorummNeden vermiyor kiiiii
Sinemada sansur yoktu. Sansurlense ortada film kalmazki berbatti pisman olduk bosuna gise yaptirdik bilet alipEvet yaa öyleymiş bayaa sansürlüymüş fragmanda hiç ç yok öyle sahneler bende gidemicem sende benim kurbanım oldun
Verir kuzucum ya sıkma canini niye vermesinki verir korkma simdi biz vericek diye dusunelim onun beynine mesaj gitsin oyle bir enerji seysi oluyordu ya iştebilmiyorummversin ya pof..
Bazen oluyo öyle siteyle alakalı heraldeEtiket cikmadi papatyam @Papatya gelini
Haklısın vallaSinemada sansur yoktu. Sansurlense ortada film kalmazki berbatti pisman olduk bosuna gise yaptirdik bilet alip
hehe inşallaaah olur :))))Verir kuzucum ya sıkma canini niye vermesinki verir korkma simdi biz vericek diye dusunelim onun beynine mesaj gitsin oyle bir enerji seysi oluyordu ya işte
İnternete dusmesini bekle papatyam onun yerine murat cemcirin falam filmi cikmis ona gitseydim keskeHaklısın valla
Benim yüzümden gittinİnternete dusmesini bekle papatyam onun yerine murat cemcirin falam filmi cikmis ona gitseydim keske
Hayir papatyam ya buzme dudaginiBenim yüzümden gittin
Kız ne izledinde anlatçan ilk yarı salonu terk etmişsin parana yazık oldu görümcem gitmiş onunda tek anlattığı sahne bi gerdek sahnesi anam dolabın üstüne çıkıp yatağa karısının üstüne atlıyomuş çıplakHayir papatyam ya buzme dudagini
Bende merak ediyordum zaten
İyiki gitmisim hemde sana anlattim
Cidden miiii yuhKız ne izledinde anlatçan ilk yarı salonu terk etmişsin parana yazık oldu görümcem gitmiş onunda tek anlattığı sahne bi gerdek sahnesi anam dolabın üstüne çıkıp yatağa karısının üstüne atlıyomuş çıplak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?