- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #16.941
Gece gece duygusallaştım yafrukurtum yaa
Evet hele birde gece oluncaBazi sarkilarin degisik bir ezgisi var boyle dtuhaf bir his getiriyor insana dimi huzunlu kasvetli bir duygu
Birde ben gunessiz havalarda oyle oluyorum gokyuzu griykenEvet hele birde gece olunca
Burdayımmm
Gozum ustundeBurdayımmm
Nasılsın ne var ne yok aşkımGozum ustunde
Ayni biraktigin gibiyim bitanemNasılsın ne var ne yok aşkım
Bana görücü çıktı biliyormusunAyni biraktigin gibiyim bitanem
Haberler sende
Hadiiii, bak iste nasil haberim olmadiBana görücü çıktı biliyormusungörüştük falan ama olumsuz oldu
Çok acelecilerdi hani olsa 2 ayda gelin ederiz seni dediler bizde tabiki kabul etmedik çok erken iki ayda nasıl taniyayim bn adamı demiHadiiii, bak iste nasil haberim olmadi
Nicün olumsuz oldu ki askim
Bencede askim haklisin ne aceleleri varmisÇok acelecilerdi hani olsa 2 ayda gelin ederiz seni dediler bizde tabiki kabul etmedik çok erken iki ayda nasıl taniyayim bn adamı demi
Çocuğun işi yaşı yerindeydi o yüzden beklemek istemiyoruz dediler bide bn biraz yaşı sorun ettim 28 yaşındaydı bn daha çok bnm yasitim istiyorumBencede askim haklisin ne aceleleri varmis
Evet yas farki biraz varmis mesela 2-3yas olsaymis daha iyi olurmusÇocuğun işi yaşı yerindeydi o yüzden beklemek istemiyoruz dediler bide bn biraz yaşı sorun ettim 28 yaşındaydı bn daha çok bnm yasitim istiyorum
Yani bide elektrik alamadımEvet yas farki biraz varmis mesela 2-3yas olsaymis daha iyi olurmus
Ama asik oldugunda yasi önemli degil de gorucu gelince de biraz dusunmek lazim mantiklica, hic birbirinize alismadan bitirmek daha iyisi bitanem
Ya bide erkekti diye okudum elektrigi yarabbim ne diyo bu kiz diyomYani bide elektrik alamadımöyle işte hayırlısı
Ya bu Harun Kolçak'ın sesi değil ki?Bende size cok guzel gece dinlemelik sarki koyuyum buraya hemen
bir sarki Bu kadar guzel mi olur be massallah
Tan ve Harun Kolcak melegim duetYa bu Harun Kolçak'ın sesi değil ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?