- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #17.061
Kızı bide bizden mi istese acaba ???O oğlan değerini bilsin,yoksa fena yaparım onu bak
Biliyor inşallah hep boyle gider megimO oğlan değerini bilsin,yoksa fena yaparım onu bak
Yaaaaa eriyorum suan kedi gibiyimFahriye Evcen kimmiş be peeehhh benim cunyırım 1000 kat daha güzel
Ben vermiyom cunyırımı,sen de vermeKızı bide bizden mi istese acaba ???
Hii buraya uye olsun kiz isteme seysi yapalim sonra kazen onuuuuuKızı bide bizden mi istese acaba ???
Fısssssstıkkk gibisinnYaaaaa eriyorum suan kedi gibiyim
Boşver sen onu bende 3 tane oğlan var gelinim olHii buraya uye olsun kiz isteme seysi yapalim sonra kazen onuuuuu
Totomu kasiyimFısssssstıkkk gibisinnfısstıkkk. Ay nazarım değicek diye korkuyorum yeminle
Bu bir evlenme teklifi miiiBoşver sen onu bende 3 tane oğlan var gelinim ol
YaniiBu bir evlenme teklifi miii
Seni verirsem,olurum nikah şahidinBiliyor inşallah hep boyle gider megim
Seni nikah sahidim olarak dusunuyorum
Kızım senin oğlanlar küçük daha,benim arkadaşlarım var işli güçlü kariyerli. Ben onlardan birine alıcamBoşver sen onu bende 3 tane oğlan var gelinim ol
Yaa nasilda beni dusunurmus kasina gozune kurban oldugumSeni verirsem,olurum nikah şahidin
Çok mutlu edicek seni o oğlan çoookk. O zaman ikna olabilirim
Allahim ilk evlenme teklifimi bugun aldim hemdeeee kac taneeeKızım senin oğlanlar küçük daha,benim arkadaşlarım var işli güçlü kariyerli. Ben onlardan birine alıcamAzra910 mı
Eses sanada canim oyun arkadasimMutlu pazarlar kızlar
Olun hem büyütür hem evlenir nasıl bir erkek istiyorsa öyle yetiştirir büyük 10 yaş oldu bileKızım senin oğlanlar küçük daha,benim arkadaşlarım var işli güçlü kariyerli. Ben onlardan birine alıcamAzra910 mı
Yaa nasilda beni dusunurmus kasina gozune kurban oldugum
Allahim ilk evlenme teklifimi bugun aldim hemdeeee kac taneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?