- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #17.181
Başınız sağolsun canımNasılsınız KIZlar
Benim kp vefat etti uzunca bir süre giremedim sizleri merak ettim nasılsınız
GünaydınYeni bir güne yeni bir haftaya güzel yüreklere selam olsun Günaydın hayırlı sabahlar.
Başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun.Nasılsınız KIZlar
Günaydın meg im
Günaydın öslemiimmmGünaydın iyi haftalar yafrukurtlarım
Eki Görüntüle 1949305
Kimseyi sabah sabah mutsuz etmek istemem ama çok mutsuzum babanın son anı kv nin para hırsı taziyenin benim evde oluşu 7 gün sürmesi yasal işlemler bitirdi beni psikolog koltuğuna yatıp tüm dertlerimi sıralamak haykırmak bağırmak susmak ağlamak istiyorum eşim kötü olur diye ağlayamadım bu seneki üçüncü kaybım 2 bebek bir babaCanım benim başınız sağ olsun. Allah sabır versin sevenlerine..
Ben de diyordum benim yafrukurtum K Kavimlergocu nerde acaba diye
Cidden miŞu anda deprem oldu,kayıtlara geçsin. Sa 06.54
Başınız sağolsunNasılsınız KIZlar
Kimseyi sabah sabah mutsuz etmek istemem ama çok mutsuzum babanın son anı kv nin para hırsı taziyenin benim evde oluşu 7 gün sürmesi yasal işlemler bitirdi beni psikolog koltuğuna yatıp tüm dertlerimi sıralamak haykırmak bağırmak susmak ağlamak istiyorum eşim kötü olur diye ağlayamadım bu seneki üçüncü kaybım 2 bebek bir baba
BenimdiBebekler kimindi allah yardımcın olsun sabır versin canım
rabbim sana dayanma gücü versin gerçekten zor biz ne desek dindiremeyiz acını allah başka acı göstermesinBenimdi
Şu anda deprem oldu,kayıtlara geçsin. Sa 06.54
Can'ım benim çok iyisin iyiki vardın içim şu an kapkara beni böylesi tanımanı hatırlamanı istemem aydınlık günlerimde var o günlerde paylaşırım bu dertleri psikologa anlatsam o anca çözer travmamı
Basiniz sagolsun tekrardanBenimdi
Sen de iyi ki varsın kuzum. Sıkılma,derin nefesler al.. Bu günler de geçecek biliyosun..Can'ım benim çok iyisin iyiki vardın içim şu an kapkara beni böylesi tanımanı hatırlamanı istemem aydınlık günlerimde var o günlerde paylaşırım bu dertleri psikologa anlatsam o anca çözer travmamı
Karmakarışık ruh halimi
Ağır depresyonu ama hani kendimi bıraksam bu sefer herşey dağılacak
Değildi. Elimde telefon,buraya bakınırken,koltuk sağ sol sallandı biraz hepsi o..Gunaydin kizlaaar
Cok siddetli miydi iyi misiniz melegim
Oh iyi bari ben depremden cok korkuyorum bide bizim bura fay hattindaDeğildi. Elimde telefon,buraya bakınırken,koltuk sağ sol sallandı biraz hepsi o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?