- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #17.341
Yazarken boyle yanlis anlamalar olabilirBak vurgular ne kadar önemli görüyo musun? sen biLIRsin başka,
SEN bilirsin başka.
Ben de burda benim cunyıra laf yetiştiriyorumduydumduBizim kizlara laf yetistiriyorum sen napiyorsun oymakbasimiz :)
Cenem dustuydumduydu yineBen de burda benim cunyıra laf yetiştiriyorumduydumdu
Yirimm senin o minnak suratını bennn oyyyCenem dustuydumduydu yine
İpek saclim boncuk gozlum guzel yureklim melegimmYirimm senin o minnak suratını bennn oyyy
Kız seni gelin alamazsam,evlatlık alcem yaaİpek saclim boncuk gozlum guzel yureklim melegimm
Ederler merak etme tabi aldığın sitede önemliKizlar ben bugun o aklimda kalan botu aldim. Digerini iptal edicem ama suan musteri temsilcileri calismiyor.
Benim botlar paketlenmis ve faturasi yazilmis. İptal ederler mi faturasi yazildiktan sonra
Allahim ne kadan seviyoy beniii en degerlimmmKız seni gelin alamazsam,evlatlık alcem yaa
Fl....dan aldim cikiletam ama hani faturasi kesilmis ya iptal etmezler belki diye dusundum insallah ederlerEderler merak etme tabi aldığın sitede önemli
Biz bi kere iptal etmiştik eve gelmeden gitti onlara geri bayağı uğraştırmıştı biziFlodan aldim cikiletam ama hani faturasi kesilmis ya iptal etmezler belki diye dusundum insallah ederler
Eger yarina kadar kargoya vermis olurlarsa da kargo gelince geri iade ederim olur heralde
Ayy nasil ugrastirdi ki kabul etmediler miBiz bi kere iptal etmiştik eve gelmeden gitti onlara geri bayağı uğraştırmıştı bizi
40 kere aradık bi türlü halledemedik sonra eşim bağırdı filan iptal ettiler 3 buçuk sene filan önce şimdi daha iyidir diye umuyorumAyy nasil ugrastirdi ki kabul etmediler mi
Ay yok ya hala ayniymis gecende burdan bi arkadasa da oyle yapmislar40 kere aradık bi türlü halledemedik sonra eşim bağırdı filan iptal ettiler 3 buçuk sene filan önce şimdi daha iyidir diye umuyorum
Bazen kibarlık sökmüyor inşaallah bağırmadan halledersin canım bu arada hayırlı olsun botunAy yok ya hala ayniymis gecende burdan bi arkadasa da oyle yapmislar
Neyse bagirip cagirinca yapiyolarsa bende yarin bi bagiriyim
Mail attim aksam musteri temsilcisi olmadigi icin yarin da aricam tekrar
Basta kibar konusurum da ariza cikarirlarsa sesim yukselir cikiletam mecburBazen kibarlık sökmüyor inşaallah bağırmadan halledersin canım bu arada hayırlı olsun botun
Olmazsa kocişim konuşsun bi bağırır tükkanı yığar vallaBasta kibar konusurum da ariza cikarirlarsa sesim yukselir cikiletam mecbur
Cok sikayet var zaten dahada ordan bir sey almam yarin sabah erkenden arayip konusayim da
Hahah sagol cikiletamOlmazsa kocişim konuşsun bi bağırır tükkanı yığar valla
Tisikkirler obabasim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?