Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bak sen sunaa
Ne yapti cikiletam uzulme
Hic sevmem kvleri bende ya
Annrçemin bel fıtığı patladı geçen gittim 5 gün kaldım annemde. Neyse eve dönmeden uğradım annemde kaldığımı duyunca surat yaptı çocuklar haliyle kendilerini sevdirmek için şirinlikler yaptı tahammül edemedi. Sizi hayvan yetiştirmiş gibisiniz dedi biz çıt çıkarmazdık oturduğumuz yerde kırk gün otururduktan başladı.... Kızın annesi eve gelip bişey yerse haram olura kadar geldi bunları hep çocuklara bakarak söylüyor. Saygımı bozmayayım dedim bişey demedim. Devam etti siz gelince başım ağrıyor filan diye ayda 1 gidiyoruz ilçedeyiz zaten. Neyse konuşmadı benimle hastamısın dedim yook değilim dedi. Dün akşam arıyor yine ananda mısın yoksaaa!!! Yok evdeyim dedim iyi bari geçen oğlu zayıflamışmış annemdeyken bebeklerde zayıflamışmış. Neyse annem ameliyat olacak ameliyat olursa yanıma getireyim burda kalsın dedim

Sende. Nasıl dursun adam utanmaz mı artık parasına gücü yeter adam tutsun dedi babam yurtdışında bide o kadar sinirim bozuldu ki..

Uff ben bile sinir oldum. Esin sustursun ona neymis senin annenle gorusmeden. Dahada gitmezdim ben olsam

Uff ben bile sinir oldum. Esin sustursun ona neymis senin annenle gorusmeden. Dahada gitmezdim ben olsam
İnanki kötü olmayayım dünya 3 günlük takmayım diyorum yok anneme ben bakmayacağımda kim bakacak doğumumda o vardı herşeyimle ilgilendi bişey olsa çocuklarıma o baktı kv. Vallahaa bakamam beeen deyip kenara geçti

Ay gorusme cikiletam ya erkek tarafiyla mesafeli olmak en iyisi zaten o da istemiyomus gitmenizi boşver
Ben gorusmeme taraftariyim

Sen neden susuyorsun bu kadına??!!!
chocolate19 bak sana yemin ederim,bu lafların,imaların 10'da birini bana yapamaz kv. Yapamaz yani! Yaparsa ağzının payını veririm,hem de hiç aldırmam saygı maygı olayına. Onun bana tırnak kadar saygısı yoksa,başlarım kv sine!
Kimsin sen de şu kadına ya. Sınırını bil de konuş de. Anamla napacağım seni ilgilendirmez de. Ayağını denk al,oğlunu göremezsin yoksa de. Defollllll gittttttttt de!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…