- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #17.901
Kötü gibiyim bitanem yaNasilsin cikiletam
NedeenKötü gibiyim bitanem ya
Kv canımı sıktıNedeen
Bak sen sunaaKv canımı sıktı
Annrçemin bel fıtığı patladı geçen gittim 5 gün kaldım annemde. Neyse eve dönmeden uğradım annemde kaldığımı duyunca surat yaptı çocuklar haliyle kendilerini sevdirmek için şirinlikler yaptı tahammül edemedi. Sizi hayvan yetiştirmiş gibisiniz dedi biz çıt çıkarmazdık oturduğumuz yerde kırk gün otururduktan başladı.... Kızın annesi eve gelip bişey yerse haram olura kadar geldi bunları hep çocuklara bakarak söylüyor. Saygımı bozmayayım dedim bişey demedim. Devam etti siz gelince başım ağrıyor filan diye ayda 1 gidiyoruz ilçedeyiz zaten. Neyse konuşmadı benimle hastamısın dedim yook değilim dedi. Dün akşam arıyor yine ananda mısın yoksaaa!!! Yok evdeyim dedim iyi bari geçen oğlu zayıflamışmış annemdeyken bebeklerde zayıflamışmış. Neyse annem ameliyat olacak ameliyat olursa yanıma getireyim burda kalsın dedimBak sen sunaa
Ne yapti cikiletam uzulme
Hic sevmem kvleri bende ya
Uff ben bile sinir oldum. Esin sustursun ona neymis senin annenle gorusmeden. Dahada gitmezdim ben olsamAnnrçemin bel fıtığı patladı geçen gittim 5 gün kaldım annemde. Neyse eve dönmeden uğradım annemde kaldığımı duyunca surat yaptı çocuklar haliyle kendilerini sevdirmek için şirinlikler yaptı tahammül edemedi. Sizi hayvan yetiştirmiş gibisiniz dedi biz çıt çıkarmazdık oturduğumuz yerde kırk gün otururduktan başladı.... Kızın annesi eve gelip bişey yerse haram olura kadar geldi bunları hep çocuklara bakarak söylüyor. Saygımı bozmayayım dedim bişey demedim. Devam etti siz gelince başım ağrıyor filan diye ayda 1 gidiyoruz ilçedeyiz zaten. Neyse konuşmadı benimle hastamısın dedim yook değilim dedi. Dün akşam arıyor yine ananda mısın yoksaaa!!! Yok evdeyim dedim iyi bari geçen oğlu zayıflamışmış annemdeyken bebeklerde zayıflamışmış. Neyse annem ameliyat olacak ameliyat olursa yanıma getireyim burda kalsın dedim
Sende. Nasıl dursun adam utanmaz mı artık parasına gücü yeter adam tutsun dedi babam yurtdışında bide o kadar sinirim bozuldu ki..
İnanki kötü olmayayım dünya 3 günlük takmayım diyorum yok anneme ben bakmayacağımda kim bakacak doğumumda o vardı herşeyimle ilgilendi bişey olsa çocuklarıma o baktı kv. Vallahaa bakamam beeen deyip kenara geçtiUff ben bile sinir oldum. Esin sustursun ona neymis senin annenle gorusmeden. Dahada gitmezdim ben olsam
Ay gorusme cikiletam ya erkek tarafiyla mesafeli olmak en iyisi zaten o da istemiyomus gitmenizi boşverİnanki kötü olmayayım dünya 3 günlük takmayım diyorum yok anneme ben bakmayacağımda kim bakacak doğumumda o vardı herşeyimle ilgilendi bişey olsa çocuklarıma o baktı kv. Vallahaa bakamam beeen deyip kenara geçti
Ben gitmeyincede eşimi arayıp duygu sömürüsü yapıyor bir süre gitmicemAy gorusme cikiletam ya erkek tarafiyla mesafeli olmak en iyisi zaten o da istemiyomus gitmenizi boşver
Ben gorusmeme taraftariyim
Amaaan naparsa yapsinBen gitmeyincede eşimi arayıp duygu sömürüsü yapıyor bir süre gitmicem
Sen neden susuyorsun bu kadına??!!!Annrçemin bel fıtığı patladı geçen gittim 5 gün kaldım annemde. Neyse eve dönmeden uğradım annemde kaldığımı duyunca surat yaptı çocuklar haliyle kendilerini sevdirmek için şirinlikler yaptı tahammül edemedi. Sizi hayvan yetiştirmiş gibisiniz dedi biz çıt çıkarmazdık oturduğumuz yerde kırk gün otururduktan başladı.... Kızın annesi eve gelip bişey yerse haram olura kadar geldi bunları hep çocuklara bakarak söylüyor. Saygımı bozmayayım dedim bişey demedim. Devam etti siz gelince başım ağrıyor filan diye ayda 1 gidiyoruz ilçedeyiz zaten. Neyse konuşmadı benimle hastamısın dedim yook değilim dedi. Dün akşam arıyor yine ananda mısın yoksaaa!!! Yok evdeyim dedim iyi bari geçen oğlu zayıflamışmış annemdeyken bebeklerde zayıflamışmış. Neyse annem ameliyat olacak ameliyat olursa yanıma getireyim burda kalsın dedim
Sende. Nasıl dursun adam utanmaz mı artık parasına gücü yeter adam tutsun dedi babam yurtdışında bide o kadar sinirim bozuldu ki..
Herkes nerde dedikten sonra malzemeciye gittim geldim herhalde arabayla 10 kmdir yol. O zamandan beri pisiyle cunyır dışında kimse uğramamış obaya
Seni severim severim de severimGenelde ben yokken geliyolar gideyim mi ben napayım bilmemmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?