- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #18.201
İşte sen bırakmışsın biliyorsun artısını, ben içmediğim zamanları hatırlamıyorum nasıldımİnşaallah başlamam gerçekten sigara içtiğim zaman hayat kalitem düşüyordu
Kocamla içerdimYa biz bırakıcaz zaten. Başlayıp tek başına mı içiceksin?! Başlama
Hıı ben bırakmıcam kiiiiYa biz bırakıcaz zaten. Başlayıp tek başına mı içiceksin?! Başlama
İçmediğin zamanları hatırlamıyorsun ama bıraksan içtin zamanları hatırlarsınİşte sen bırakmışsın biliyorsun artısını, ben içmediğim zamanları hatırlamıyorum nasıldım
Bana yok muu bana anca sopa
Ben ancak hamile kalırsam bırakırım, diğer türlü zor. Şimdi umursamıyorum valla ne yalan sölim. He yok mu bana eksisi farkındamıyım evet.Ama işte..İçmediğin zamanları hatırlamıyorsun ama bıraksan içtin zamanları hatırlarsın
İyi geceler canımBen gidiyorum hepinize iyi gecelerEki Görüntüle 1951235
Düşünceli kuzum benim ateşimizide yaktıBen gidiyorum hepinize iyi gecelerEki Görüntüle 1951235
Psikolojik olarak hazır hissetmiyorum. Bu ne zaman olur nasıl içilmeden de yaşanır hiç bilmiyorum. Tek bildiğim,merdiven ve yokuş çıkarken dilimin bir karış sallanmasına sinir olduğum.Kocamla içerdim
Ayrıca ne zaman bırakıyorsun kaç paket sonra
Sana her zaman var da ışte malûm cıss dan dolayı sopa oluyor.Bana yok muu bana anca sopa
Hemen hamile kalBen ancak hamile kalırsam bırakırım, diğer türlü zor. Şimdi umursamıyorum valla ne yalan sölim. He yok mu bana eksisi farkındamıyım evet.Ama işte..
Böle miPsikolojik olarak hazır hissetmiyorum. Bu ne zaman olur nasıl içilmeden de yaşanır hiç bilmiyorum. Tek bildiğim,merdiven ve yokuş çıkarken dilimin bir karış sallanmasına sinir olduğum.
Alışkanlık bağımlılık seneler geçse bile zoorr vazgeçmekPsikolojik olarak hazır hissetmiyorum. Bu ne zaman olur nasıl içilmeden de yaşanır hiç bilmiyorum. Tek bildiğim,merdiven ve yokuş çıkarken dilimin bir karış sallanmasına sinir olduğum.
NiyekiiIıııhh onu da yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?