- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #19.601
Ooooyyyy teşekkür ederimm şımartıyorsunuz efenim
Hayırlı cumalarOlmayacak duaya amin denmez' diyerek ümidini kırmayın kimsenin. Ümidi var eden de, duaları kabul edip etmeyecek olan da Allah'tır.Hayırlı Cumalar.
Günaydın hayırlı cumalar hoşgeldinherkese merhaba günaydınlar benide alın aranıza olmaz mı
kendiGünaydın kızlar hayırlı Cumalar bende bugün koltuklarımı yıkatıyorum ilk kez araştırdım ama birde sizlere sorayım dedim aranızda yıkatan var mı sonra kirini kustu mu acaba kızlar bilgisini olan varsa yazsın lütfen
hoşbldmm benide alın aranızaGünaydın hayırlı cumalar hoşgeldin
Lekeler gidiyor mu Canım benim açık bej 4 sene oldu alalı hiç yıkatmadım silmedim de herkes silersen kirini kusar dedi bakalım nasıl olucak rengini değiştireyim dedim 3 bin dedilerBen hep kendim yıkıyorum makineyle güzel oluyor ama yıkamacı da yıkatmadım hiç.
kendi
hoşbuldmm naparsnız bakymmHoşgeldin canım
Ben ayda 1 kez yıkıyorum 3 oğlum var haliyle batıyor bide apt daki çocuklar çok geldikleri için 5 kat batıyor o kadar temizledim haala aynı kir kusma filan olmadı önce siliyorum sulu şekilde sonra makinayla çektiriyorum sonra makinayla tekrar su püskürterek çektiriyorum oh mis bence yıkamacı iyi olduğu sürece sorun olmaz olursa garantili zaten tekrar yıkıyorlar.Lekeler gidiyor mu Canım benim açık bej 4 sene oldu alalı hiç yıkatmadım silmedim de herkes silersen kirini kusar dedi bakalım nasıl olucak rengini değiştireyim dedim 3 bin dediler
Ben ayda 1 kez yıkıyorum 3 oğlum var haliyle batıyor bide apt daki çocuklar çok geldikleri için 5 kat batıyor o kadar temizledim haala aynı kir kusma filan olmadı önce siliyorum sulu şekilde sonra makinayla çektiriyorum sonra makinayla tekrar su püskürterek çektiriyorum oh mis bence yıkamacı iyi olduğu sürece sorun olmaz olursa garantili zaten tekrar yıkıyorlar.Lekeler gidiyor mu Canım benim açık bej 4 sene oldu alalı hiç yıkatmadım silmedim de herkes silersen kirini kusar dedi bakalım nasıl olucak rengini değiştireyim dedim 3 bin dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?