- 13 Nisan 2016
- 1.853
- 23.898
- 238
- Konu Sahibi bayan nihayet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaşlı izciyim hoş görün artık :)))
Hoşbulduk tatlım esas yavrukurt sensin![]()
Hayırlı olsunn ne güzel olmuş burası![]()
Hosgeldiniz melekler ^_^
Bu ara baya koşturuyom ne hikmetse burayı ihmal etmiyorumKim o yasli?? benim ablam citir citir kii
Oyy yirimm yafrukurt yir seniinasilsin guzel kuzum
![]()
Hoşbuldum perimm nasılsın ne zamandır konuşamamistik bizde özledim seni nasıl gidiyor hayatHosgeldiniz melekler ^_^
Insan girmeden yapamiyor ozluyor ahterimm ^_^ gunler bi iyi bi kotu geciyor iste yaramaz sevdicegimleBu ara baya koşturuyom ne hikmetse burayı ihmal etmiyorumperimm sende ne var ne yok anlat bakalım
![]()
Kuzummmm ❤❤❤ kiz iyisin demi sen suskunsun cok? Hersey yolunda insallah ^_^ bende ozledim gorunce sevindimm :)) hayat inisli cikisli cannim bende anlamiyorum bi iyi bi kotuHoşbuldum perimm nasılsın ne zamandır konuşamamistik bizde özledim seni nasıl gidiyor hayat![]()
Canimm nasilsinnn ^_^
Insan girmeden yapamiyor ozluyor ahterimm ^_^ gunler bi iyi bi kotu geciyor iste yaramaz sevdicegimlekac gundur iyiyim keyfim yerinde
Kuzummmm ❤❤❤ kiz iyisin demi sen suskunsun cok? Hersey yolunda insallah ^_^ bende ozledim gorunce sevindimm :)) hayat inisli cikisli cannim bende anlamiyorum bi iyi bi kotu![]()
Ayni ben yaaaBende ara ara depresyon eşiğinde dolaşıp sonra mutluluktan uçuyorum bu aralar dengesiz bi ruh halindeyim anlayacağın
Okul ev hayat bi şekilde akıyo işte![]()
Ahahahah bendende selamlar4 ziyaretçi kim acaba selam sizede dostlar![]()