• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bu ara baya koşturuyom ne hikmetse burayı ihmal etmiyorum :KK19:perimm sende ne var ne yok anlat bakalım:KK8:
Insan girmeden yapamiyor ozluyor ahterimm ^_^ gunler bi iyi bi kotu geciyor iste yaramaz sevdicegimle :D kac gundur iyiyim keyfim yerinde :p
Hoşbuldum perimm nasılsın ne zamandır konuşamamistik bizde özledim seni nasıl gidiyor hayat:KK45:
Kuzummmm ❤❤❤ kiz iyisin demi sen suskunsun cok? Hersey yolunda insallah ^_^ bende ozledim gorunce sevindimm :)) hayat inisli cikisli cannim bende anlamiyorum bi iyi bi kotu :D

Insan girmeden yapamiyor ozluyor ahterimm ^_^ gunler bi iyi bi kotu geciyor iste yaramaz sevdicegimle :KK70: kac gundur iyiyim keyfim yerinde :p

Kuzummmm ❤❤❤ kiz iyisin demi sen suskunsun cok? Hersey yolunda insallah ^_^ bende ozledim gorunce sevindimm :)) hayat inisli cikisli cannim bende anlamiyorum bi iyi bi kotu :KK70:

Bende ara ara depresyon eşiğinde dolaşıp sonra mutluluktan uçuyorum bu aralar dengesiz bi ruh halindeyim anlayacağın :KK70::KK70:

Okul ev hayat bi şekilde akıyo işte :KK31:

Bende ara ara depresyon eşiğinde dolaşıp sonra mutluluktan uçuyorum bu aralar dengesiz bi ruh halindeyim anlayacağın :KK70::KK70:

Okul ev hayat bi şekilde akıyo işte :KK31:
Ayni ben yaaa :D bende bi iyi bi kotuyum anlamadim nasilim dengesizlikte level atladimm :D eskiden ozel gunde kotu olurdum simdi hep ayniyim :/

Back
X