• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Her günü iyilikle geçen bir izci gibi
Çalışkan bir yafrukurt gibi...
Daima hazır ve disiplinli olan oymakbaşı gibi.....

Tek kuvvetle, birlikle,eğlenceyle, doğallıkla,güzellik,saflık ve bollllll muhabbetle...

Oymakbaşımız M M e g önderliğinde tüm yafrukurtları bu topiğimize bekliyoruzzzzz.....:KK200:En Büyük TÜRKİYE:KK37:

@AKovser
@ModernCadi
deynepnaz deynepnaz
@NEDMPS
@TamBirAzize
@bisen
@Margarikotin
@Eses07
@dreammergirl

@Wwonka

@Feraceli

(yavaş yavaş ekliyorum, unuttuğum varsa affola...)

Çadırlar hazırlansınnnnnnnnn.....ateşler yakılsııınnnnn yafrukurtlar........

@Bobkatze
@Makaringo
Pembis Hayaller Pembis Hayaller
@Sevketi_Bostan
@Karbeyaz06
@Laale
@yildiz63
deynepnaz deynepnaz
@HanimKelesimiGetir
@bulca

Aklıma geldikçe seslenirim, yazılmayanlar vardır belki bakamadım tam..

Bekleniyorsunuz yafrukurtlar:KK37:
Açılın uleyn ben geldim ,şimdiden söyleyeyim ,hiçbir işe el atmam ha:KK53:

CANIM ARKADAŞLARIM
BENİ MAZUR GÖRÜN:KK23:

Telefondan giriyorum tek tek alıntı ve etiket atmakta çok zorlandım hiçbirinizi unuttuğumu sanmayın:21:

Hepimize hayırlı olsın güzel topiğimiz:spor:

SİZİ SEVİYORUM:KK19: hepiniz HOŞGELDİNİZ kaynaşalım eğlenelim gülelim birlikte sımsıkı dostluk kuralım iyi ki varsınız:KK25::KK68:

CANIM ARKADAŞLARIM

Telefondan giriyorum tek tek alıntı ve etiket atmakta çok zorlandım hiçbirinizi unuttuğumu sanmayın:21:

SİZİ SEVİYORUM:KK19: hepiniz HOŞGELDİNİZ kaynaşalım eğlenelim gülelim birlikte sımsıkı dostluk kuralım iyi ki varsınız:KK25::KK68:

Iyi ki inatlaşmayı sen bıraktın da açtın topiğimizi kuzumm :KK200:
Ben malumunuz editör olduğum için,çok hoş karşılanmazdı yönetimce geyikte topik açmam:KK12:
Neyyyyse.. Artık yafrukurtlarımla heeepppp burdayıııızzzzz:halay::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

CANIM ARKADAŞLARIM

Iyiki sende varsin:KK200:Ellerine kollarina saglik valla.Gorunen o ki bu soguk havalarda sohbet bizi isitcak:KK19:

Back
X