- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende o yolda gayet kararlı adımlarla ilerliyorum iki gündür.
Bugun sigaranın tadı değişmeye başladı , kaptık şifayı![]()
Afiyet olsunki dikkat et kendine cookAmann sakkın koyverme izci,limon sık iç falan
Canımm çok sağoll melekim
Afiyet bal seker olsun ki ^_^ ic ablamm ❤❤
Ooooooo ben de akşamları bi fincan salep içerim sıcak sıcak severim ben , teşekkür ederim ablasını bi tanesi
Ayy aynen bnde tek basima yapınca parmakla daliyorumYek başıma içtiğim zaman parmağımla yiyorum telvesini , severim yani :)))
![]()
![]()
![]()
![]()
Iste istediklerinafiyet olsun pembis
![]()
Selamun aleykum kızlar hayırlı akşamlar naparsiniz bea![]()
Onlar doymalik degil tadimlik birer catal al yeterYaa benim perim Aşk Aşkama bu gidişle sen bni beslersen bn 100 kilo olacam
![]()
Aleykum selammm ^_^ yemekten yeni kalktim bi KKye bakim dedim usuyorum suan :/ sen nasilsin kiz???Selamun aleykum kızlar hayırlı akşamlar naparsiniz bea![]()
Onlar doymalik degil tadimlik birer catal al yeterperin yer seni pembisim ^_^
Aleykum selammm ^_^ yemekten yeni kalktim bi KKye bakim dedim usuyorum suan :/ sen nasilsin kiz???
Bitmeden kalkmazsan eger bir daha hic kalkamazsin bitanem cok kalorili onlarYaa önümde bu yemekler olacak bbi çatal tek alacamo tabaklar bitmeden hayatta kalkmam
![]()
Bnde cayimi yudumluyorum çok soğuk havalar ya donuyoz valla![]()
Aleykûm selâm tatliş pembiş , ev ahalisinin tamamlanmasını bekliyorum çyemek yiycem çok açım seni bile yiyebilirim :)))
Bitmeden kalkmazsan eger bir daha hic kalkamazsin bitanem cok kalorili onlar
Afiyet olsun kuzuma ^_^ vallahi ya buz tuttum burada. :/ gunduz bile soguk artik![]()
Diyet ne alemde ?
Gecmis olsun :*
Hannaz sana da gecmis olsun. En güzelli dinlenmek. Cay corba battaniye❤
Az önce profilimden baktım , 25 Eylülden beri gripmişim neredeyse 2 ay olacak doğru düzgün iyileşmedim![]()