• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Sen bana kıskanç izci dedin :sinirli: senn banaa kıskanç hanım haniiiimmmm:KK61::KK20: siz ne diyonuuz asıl kıskanç olan sensiiin kaçma gel buraya bu sefer kesin yolacam seni:KK4:
Dahlia_ Dahlia_ kuzuuu kooosss bu kiz beni yiyeceeeekk :eek:ne geliyorsa basima dilimden geliyor:KK17:sana demedim sana demedim :KK61:

Selammm :)

Allah ayırmasın bir daha inşallah:nazar:

İnşaAllah canım :KK200:

Eki Görüntüle 1914075

Misssss gibi çayımız veee de....

Eki Görüntüle 1914076

Missss gibi kahvaltımız hazırr:KK200::ıslık::KK36:

Menemen olsa da yesek. kış domateslerinde de bi tat yok, kış için hazırlamadık da bu sene... menemen :KK61::kk77:

Sabahtan beri 1 bardak çay dışında birşey yeyip, içmedim.. Sofrayı görünce gözüm döndüü:confused:

Niye dedin uyumuşum kuzu günaydın :-):KK19:

İyi yapmışsın, ben uyumadım da ne oldu, 4-ten sonra uyudum 6 gibi uyandım, sabahtan beri de ayaktayımm :KK57:

Sende bana kıskanç izci deme bide neymiş bn gün boyu yatiyormusum:uykucu: iftiraya bak hele :63:kızım kaçmasına ne çadırlara giriyosun nereye gitsem de karar verdim yolacam seni:KK4:
Dahlia_ Dahlia_ kuzuuu kooosss bu kiz beni yiyeceeeekk :eek:ne geliyorsa basima dilimden geliyor:KK17:sana demedim sana demedim :KK61:

Sende bana kıskanç izci deme bide neymiş bn gün boyu yatiyormusum:uykucu: iftiraya bak hele :63:kızım kaçmasına ne çadırlara giriyosun nereye gitsem de karar verdim yolacam seni:KK4:
Sunu yazarken bile uyukluyorsun :63:inkara baakk inkaraaa:eek:korkmuyorum senden ben kiziiiim:KK17:

Back
X