• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Sınav beklediğimden daha kolaydı ama kafa karıştırıcı sorular vardı tabiki sadece kendimi denemek icin girdiğim için pek bi beklentim yok ama biseyler yapabildiğimi düşünüyorum inşallah yapabilmişimdir cidden :))
Insallah basardin kuzumm diledigin gibi olsun :**

Canım benim Rabbim hakkında en hayırlısini versin o inşallah :KK15:
Sınav beklediğimden daha kolaydı ama kafa karıştırıcı sorular vardı tabiki sadece kendimi denemek icin girdiğim için pek bi beklentim yok ama biseyler yapabildiğimi düşünüyorum inşallah yapabilmişimdir cidden :))

Yaa bak bide bn bisey yapmadım diyo kızım kiskirtmasana bnii evet o işleri bn yaptiimm sen öyle sandalyede otururken bnm çalışmaktan belim çıktı tamammmi:cry::KK42::KK42:
Senmi yapiyorsun bunlarii aaa ne zaman yaptin kizz hiii bilmesem inanirdim :eek:

O yapti o yapti ben sucsuzum bak benide aglatti:KK61:

Yaa bak bide bn bisey yapmadım diyo kızım kiskirtmasana bnii evet o işleri bn yaptiimm sen öyle sandalyede otururken bnm çalışmaktan belim çıktı tamammmi:cry::KK42::KK42:
Ayy ben dogrulari dedim ne dedim ki hemm gunlerdir atesi yemegi benim ustumde sen bana nasil tembel dersin :sinirli:

Back
X