• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bence oymakbasim gelirse kulağımızı çekecek kaç kere uyardı bizi bn yokken kavga etmeyin diye :D bak butun çadırları birbirine kattikk saklaan @Meg gelirse fena dayak yicez :(
Bak bak bak :sopa:seni oymakbasimiza sikayet edecegim :KK47: usluyum tabi ben ne yapmisim ki:ıslık:

Kiz sarjim bitiyor%1 olmuş yoksa sana gosterirsem kim kıdemli izci şarjim dolsun gelirsen gostercem sana daha bitmedii
Tabi tabii kaciyorsun demiii :p
Uyku sersemi laf yetiştiremiyorum size, bir uslu durunnn :sinirli:
Hadi öpüşüp barışın, hadi bekliyorummmm :sopa:
Bak yukarida ne dedi bana barismak istemiyor :(
Aha bn kaçtım oymakbasim bni sorarsanız bni gormediniz tamammii kim yerimi söylerse doverim onu :KK70: bn ağacın arkasındayız hadi byyy
Ben derim yerini :p gorusuruz canimm :** ❤❤❤

Günaydın güzel obamızın güzel izcileri,yafrukurtları, oymakbaşısı....:KK200::KK49::KK49:

Uyumadan çadırımdan çıktım kpss'ye gideceğim:kızgın:

Şans dileyin bana:spor:

@hannaz kendini yorma bal ablam, dinlen güzelce, bolca sıvı tüket....:KK200:azcık daha sık dişini, :KK200:

mahperi hatun mahperi hatun canım, güzel yürekli arkadaşım çok seviyorum seni.

Eses07 Eses07 kuzucuğum ben de iyiyim. 7 de hazırlanıp sınava gideceğim :ruh: uykum var uyuyamıyorum...

@Meg oymakbaşım oymakbaşım!!! (örtmenim örtmenim diyen ilkokul öğrencisi ses tonuyla okunacak)

Bugün enbirinci ben kalktım oymakbaşım!!!En Büyük TÜRKİYE:21:

Ateşi de yaktım çayı da koydum huhuuuuuuu

Eki Görüntüle 1914074

Kpss mi girdin canım

Back
X