• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

mahperi hatun mahperi hatun biriciğim bana kıskanç demeni hiiiiiç yakıştıramadım sana :)))) balyanaklarını öperim güzel saçlarını örerim sabahlara kadar, nasıl böyle dersin..... :********

@Eses07 evet esesim girdim uykusuz bi halde... günüm çok yorucu:)

@Cannibal 'ım, inşallah güzel neticeler alırız. ben de ilk kez denemek için girdim, iyi geçti gibi hissediyorum, emin değilim.. sorana iyi diyorum :) merakla beklıyorum sonuçlarını bana bildir :* ne vakit açıklanır acaba?

kosankaplumbag kosankaplumbag canım canım huuu

@Meg dünyanın en güzel oymakbaşısı seni seviyorummm
Ayy cok utandimm simdi beeen niye dedim ki onu benn :KK61:
yok yok kim kıyar sana kuzumm:KK60:yakarım çadırlarını kimse dokunamass perişimee:KK36:

Allahimm yirimm yirimm yaaa :KK22:ferom yaa cok seviyorum seniii:KK60:

mahperi hatun mahperi hatun biriciğim bana kıskanç demeni hiiiiiç yakıştıramadım sana :)))) balyanaklarını öperim güzel saçlarını örerim sabahlara kadar, nasıl böyle dersin..... :********

@Eses07 evet esesim girdim uykusuz bi halde... günüm çok yorucu:)

@Cannibal 'ım, inşallah güzel neticeler alırız. ben de ilk kez denemek için girdim, iyi geçti gibi hissediyorum, emin değilim.. sorana iyi diyorum :) merakla beklıyorum sonuçlarını bana bildir :* ne vakit açıklanır acaba?

kosankaplumbag kosankaplumbag canım canım huuu

@Meg dünyanın en güzel oymakbaşısı seni seviyorummm

Huu huuuu komşu komşu ben geldim çadırımı şu köşeye kurdum :)

Ohh iyi yaptım caldim Hannaz Hannaz ablamla ve kosankaplumbag kosankaplumbag le bol bol yedik canimiza değsin :KK66: ha bide ev yapımı limonata vardı gezdim yedim gezdim yedim :KK70:

Akşama yemeği sen yap bakalım ben ateş yakarım yiyip içenlere görev düşsün Hannaz Hannaz ablamız sende bize buz gibi ayran yaparsan oldu bu iş mahperi hatun mahperi hatun bir şey yapmasın malum kurabiyelerinide çaldık o çadırında prenses olsun bu gün :KK54:

Allah Allah peri niye prenses oluyormuş bn prensesim taammi :mad:
Akşama yemeği sen yap bakalım ben ateş yakarım yiyip içenlere görev düşsün Hannaz Hannaz ablamız sende bize buz gibi ayran yaparsan oldu bu iş mahperi hatun mahperi hatun bir şey yapmasın malum kurabiyelerinide çaldık o çadırında prenses olsun bu gün :KK54:

Screenshot_2016-11-20-17-48-40-1.webp
Yemek haziiirsogutmadan herkes gelsin hannaz ablam ayran nerde kaldi

Benden prenses olmaz olsa olsa cadi olur :D

Bi kerem bnm çadır pırıl pırıl bak sen yine kasiniyon sonuçlarına bn karışmam haa
Ayy ne demisim ben sanada dogrular denmiyor kiziiim:63:

Back
X