• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

shutterstock_358158596.webp

Bak çadırlarımıza:)

Günaydın güzel obamızın güzel izcileri,yafrukurtları, oymakbaşısı....:KK200::KK49::KK49:

Uyumadan çadırımdan çıktım kpss'ye gideceğim:kızgın:

Şans dileyin bana:spor:

@hannaz kendini yorma bal ablam, dinlen güzelce, bolca sıvı tüket....:KK200:azcık daha sık dişini, :KK200:

mahperi hatun mahperi hatun canım, güzel yürekli arkadaşım çok seviyorum seni.

Eses07 Eses07 kuzucuğum ben de iyiyim. 7 de hazırlanıp sınava gideceğim :ruh: uykum var uyuyamıyorum...

M M e g oymakbaşım oymakbaşım!!! (örtmenim örtmenim diyen ilkokul öğrencisi ses tonuyla okunacak)

Bugün enbirinci ben kalktım oymakbaşım!!!En Büyük TÜRKİYE:21:

Ateşi de yaktım çayı da koydum huhuuuuuuu

Eki Görüntüle 1914074

Eki Görüntüle 1914075

Misssss gibi çayımız veee de....

Eki Görüntüle 1914076

Missss gibi kahvaltımız hazırr:KK200::ıslık::KK36:

Menemen olsa da yesek. kış domateslerinde de bi tat yok, kış için hazırlamadık da bu sene... menemen :KK61::kk77:

@bayan nihayet bugünkü erkenci yafrukurt.. Sağolsun ne güzel hazırlık yapmış:KK37:

mahperi hatun mahperi hatun biriciğim bana kıskanç demeni hiiiiiç yakıştıramadım sana :)))) balyanaklarını öperim güzel saçlarını örerim sabahlara kadar, nasıl böyle dersin..... :********

Eses07 Eses07 evet esesim girdim uykusuz bi halde... günüm çok yorucu:)

@Cannibal 'ım, inşallah güzel neticeler alırız. ben de ilk kez denemek için girdim, iyi geçti gibi hissediyorum, emin değilim.. sorana iyi diyorum :) merakla beklıyorum sonuçlarını bana bildir :* ne vakit açıklanır acaba?

@Quenn-of-Pain canım canım huuu

M M e g dünyanın en güzel oymakbaşısı seni seviyorummm

Bende aynı canım hasta hasta ve uykusuz berbat bir sınavdı . .
Hayırlısı olsun kuzum . .

Hoşbulduuk canım :KK19: sen hep böyle karşıla bi de hep böyle börek yap :rolleyes: ben yatıya da gelirim.
Yaparımm:KK15:

Sen zaten yatıya geldin hem, farkında değilsin:KK71: Bu obaya giren çıkamıyor çünkü kurtlar ve ayular ham yapıyor obadan ayrılan yafrukurtları:-)

mahperi hatun mahperi hatun Pembis Hayaller Pembis Hayaller ay ayyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy öleceğim şimdi gülmektennnnnnnnn karnıma ağrı girdi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::rolleyes:
Durun devam ediyom okumaya Allah iyiliğinizi versin 2 çatlak sizin e mi:halay:
Bende cok guldum bugun yaaa :D
Seni kıdemli izciliğe terfi ettim Pembis Hayaller yafrukurt:KK31:

Ancak mahperi hatun mahperi hatun 'un halihazırda izcibaşı olduğunu biliyor muydun??:halay:
Kidemli izcimi oldu tembel pembis :p
Yok çalışma hevesim kalmadı sen periyi izcibasi yapmışsın :KK43: şimdi o gelirse bana gıcık verir bak bn izcibasiyim diye bnde sadece ağlarım diyecek bisey bulamam :mad:
Izcibasiyim ben gicik sensin bi kerem :63:
Tamm ozman elimden geleni yapicam ama bak peri gelip gıcık verirse doverim onu:110:
Dovemezsin ki dovemezsin ki :halay:

Back
X