Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Gelde benim mithiş yemeklerimden ye:hamarat: Istahın acılır :kk77:
Seni obez yaparımmmmm :halay::lülülü::KK53:

Ni var yemekte bugün:dondurma: ben de mütüş yemek yaparım:KK76:

İştah hep açık bi kapanmıyor :KK70:
Mehmet ayazın talibi çok :KK23:
Kendisi herkese mavi boncuk dağıtıtor:skandal:
Benim olursa saklarım herkeslerden onu:anne::anne:allahım nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar:

Az sonra canım,şimdi biraz oturayım,ayaklarımı uzattım dinleniyorum.Bir de tuhaf bir rahatsızlığım var benim,sandalye,piknik masası neyse artık uzun süre oturamıyorum ben.Şekilden şekile giriyorum.Piknikte piknik masasının üstünde resmen bağdaş kurup oturdum,sonra olmadı tek bacağım yukarıda teki altta,sonra diğeri tam tersi derken yemin ederim ızdırap çektim.Bir ara rahat oturacağım diye bacaklarım ağzıma girecekti:-)Şimdi uzattım iki ayağımı da koltuğa oh misss

Evet ya bugün aynısını biz de konuştuk aramız da,sucuk ekmek olsun gerisini aramam:kk77:

Sırtını dayayacak yer yok ya, çok rahatsız edici ben de öyle yerlerde otururken darallar basıyo bana:KK12:

Benim olursa saklarım herkeslerden onu:anne::anne:allahım nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar:

Sırtını dayayacak yer yok ya, çok rahatsız edici ben de öyle yerlerde otururken darallar basıyo bana:KK12:
Ayy bir saklanır ki sorma özgür ruh elinden bile tutturmuyor :KK70:

Bu gün harika omlet yaptım kendime italyan usulu soganlı patatesli caktırma dünya mutfagına antreman yaptim :sus:
Cok sevdigim bi tariftir :süslü:
Zaten dunya mutfagindan baskada bisey bilmiyorum :oops:

Ama sen gelirsen sana özel yemekler yaparım en güzellerini:KK28:

Bu gün harika omlet yaptım kendime italyan usulu soganlı patatesli caktırma dünya mutfagına antreman yaptim :sus:
Cok sevdigim bi tariftir :süslü:
Zaten dunya mutfagindan baskada bisey bilmiyorum :oops:

Ama sen gelirsen sana özel yemekler yaparım en güzellerini:KK28:

Patatesli onlet hep yaparım sade sevmem yanlışlıkla italyan olmuşum habarım yok:KK70::KK70::KK70:yor cast biscolata :confused:

Hamarat hatunum benim:KK60::KK60:yapmış kadar oldun:KK60:

Patatesli onlet hep yaparım sade sevmem yanlışlıkla italyan olmuşum habarım yok:KK70::KK70::KK70:yor cast biscolata :confused:

Hamarat hatunum benim:KK60::KK60:yapmış kadar oldun:KK60:
Iste patatesten önce biraz kekik ve soğan kavuruyorsun sonra patatesleri kızartıp hepsini yumurtayla cırpıyorsun cok seviyorum ben bu tarifi (:
Soganlar cok guzel bir tat veriyor yumurtaya :)
Jöteeeeeem :D diye bağırasım geldi ama italyanca mı ispanyolca mı bilemiyorum :D
(Biskolata erkeklerine jötem he :D)

:dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:

dogum-gunu-pastasi.webp

Cunyırımm Azra910 Azra910 'm yaşgünün kutlu olsun miniğimm meleğimm fıstığımm :KK36::KK36::KK36::KK200:

Iste patatesten önce biraz kekik ve soğan kavuruyorsun sonra patatesleri kızartıp hepsini yumurtayla cırpıyorsun cok seviyorum ben bu tarifi :-)
Soganlar cok guzel bir tat veriyor yumurtaya :)
Jöteeeeeem :KK70: diye bağırasım geldi ama italyanca mı ispanyolca mı bilemiyorum :KK70:
(Biskolata erkeklerine jötem he :KK70:)

:dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:

Açım diyorum gadın gelmiş tarif veriyosun ballandıra ballandıra, gel de yap şu garibe hadi:eek:

Back
X