- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #53.861
Light bunlar,şekersiz,yağsızGösterme kız bana diyetteyim bennn

ay pardon ,bilemedim Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Light bunlar,şekersiz,yağsızGösterme kız bana diyetteyim bennn

ay pardon ,bilemedim Afiyet olsun canımEllerine sağlık canım![]()
Gayve içiyore ben![]()
Bende bebeleri uyuttumBen de gayfe içiyovum![]()

Ellerine sağlık tatlıcadım
Afiyet,bal,şeker olsun canım
O kadar mesajlastik ama tanismadik ben hiçbirşey bilmiyorum senin hakkındaAfiyet,bal,şeker olsun canım![]()

Ne istersen sorabilirsin :))O kadar mesajlastik ama tanismadik ben hiçbirşey bilmiyorum senin hakkında![]()
Aslında çok meraklı bir insan değilimdir de yakın gördüğüm kişilere sorarım genel de. Sıkmak istemem.Ne istersen sorabilirsin :))
Yok ben hiç sıkılmam :) Yaş 37,evliyim . Eşim Çeçen olduğu için burada yaşıyoruz şimdilik. Aslen Bursa'lıyım :) Allah bağışlasın evlatlarınıAslında çok meraklı bir insan değilimdir de yakın gördüğüm kişilere sorarım genel de. Sıkmak istemem.
Mesela ben 27 yaşında bir 8 yaşında oğlum bir de 21 aylık minnak cadım var![]()
Hatay/ iskenderundayım
Çeçen neresi yaniYok ben hiç sıkılmam :) Yaş 37,evliyim . Eşim Çeçen olduğu için burada yaşıyoruz şimdilik. Aslen Bursa'lıyım :) Allah bağışlasın evlatlarını![]()
çok cahilim dimi
bakayım netten
Eşim aslen Çeçenistan'lı. Ama Ürdün'de doğmuş,büyümüş. İnternetten tanıştıkÇeçen neresi yaniçok cahilim dimi
bakayım netten
![]()
Baya uzaktasın![]()
Eşinle nasıl tanıştın da teee oralara gittin![]()
Amin canım çok teşekkürler![]()
Yaa ne güzel olmuşEşim aslen Çeçenistan'lı. Ama Ürdün'de doğmuş,büyümüş. İnternetten tanıştıkkısmetmiş ,oldu :) Çeçenistan Rusya'da. Ürdün İstanbul'a uçakla 2 ,2 buçuk saat. Savaş olduğu için Suriye üzerinden geçiş yok.
Bayılırım tatlıya hiç dayanamamTatlı yaptım size,bir dahaki sefere kahveler benden![]()

Çok şükürYaa ne güzel olmuşbüyük cesaret etmişsin valla ama sonu iyi olmuş
![]()
Allahın sevgili kuluymuşum,eşimden Allah razı olsun .