• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

giphy.gif
Yaaa :KK72:

Aslında çok meraklı bir insan değilimdir de yakın gördüğüm kişilere sorarım genel de. Sıkmak istemem.

Mesela ben 27 yaşında bir 8 yaşında oğlum bir de 21 aylık minnak cadım var :emir_bebek::nazar:
Hatay/ iskenderundayım
Yok ben hiç sıkılmam :) Yaş 37,evliyim . Eşim Çeçen olduğu için burada yaşıyoruz şimdilik. Aslen Bursa'lıyım :) Allah bağışlasın evlatlarını :KK200:

Yok ben hiç sıkılmam :) Yaş 37,evliyim . Eşim Çeçen olduğu için burada yaşıyoruz şimdilik. Aslen Bursa'lıyım :) Allah bağışlasın evlatlarını :KK200:
Çeçen neresi yani :olamaz: çok cahilim dimi :olamaz: bakayım netten :olamaz:
Baya uzaktasın o_O
Eşinle nasıl tanıştın da teee oralara gittin :KK55:

Amin canım çok teşekkürler :KK19:

Çeçen neresi yani :olamaz: çok cahilim dimi :olamaz: bakayım netten :olamaz:
Baya uzaktasın o_O
Eşinle nasıl tanıştın da teee oralara gittin :KK55:

Amin canım çok teşekkürler :KK19:
Eşim aslen Çeçenistan'lı. Ama Ürdün'de doğmuş,büyümüş. İnternetten tanıştık :KK45: kısmetmiş ,oldu :) Çeçenistan Rusya'da. Ürdün İstanbul'a uçakla 2 ,2 buçuk saat. Savaş olduğu için Suriye üzerinden geçiş yok.

Eşim aslen Çeçenistan'lı. Ama Ürdün'de doğmuş,büyümüş. İnternetten tanıştık :KK45: kısmetmiş ,oldu :) Çeçenistan Rusya'da. Ürdün İstanbul'a uçakla 2 ,2 buçuk saat. Savaş olduğu için Suriye üzerinden geçiş yok.
Yaa ne güzel olmuş :KK19: büyük cesaret etmişsin valla ama sonu iyi olmuş :KK75:
:KK37:

Back
X