- 13 Eylül 2015
- 21.922
- 68.894
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #54.161
Bi kahveye anlaşalımAlırım ama haftayarica ederim,zevk idi.şevk idi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kahveye anlaşalımAlırım ama haftayarica ederim,zevk idi.şevk idi
![]()
Hoşbuldum yeni adın güzel olmuşmerhaba hoşgeldin =)
Oo ben tav oldum bile ,tamam
Günaydın tatlı bi kızın nenesi![]()
Güzel olan ne tatlım:))haha
bu da güzeldi =)
Ahahahahahahha bak her horona kalkınca deniz uçuyor farkindasin dimi
Benim stilettolarda kirmiziydi yalnız hatırlarsan ama ben gitmedim :)))Hehe,ama sağolsun bir çuval da boncuk verdi yanıma![]()
![]()
Farkındaysan benim ki bi tık daha güzeldi,biri kıskanıyo ayakkabılarımı amaaaaBenim stilettolarda kirmiziydi yalnız hatırlarsan ama ben gitmedim :)))
Heeee sen bana vurdun simdik öyle mi deniz hanimmmmmmFarkındaysan benim ki bi tık daha güzeldi,biri kıskanıyo ayakkabılarımı amaaaabilemedim kim
![]()

Aleyküm selam Sln Mualla canımSelamın aleyküm kızlar akşamınız hayr olsun inşaAllah.. Nasılsınız ?
Fırın kebabıYemek pişirmek lazım diye düşünen tembel biriyim şu an. Halbuki mutfakta olmayı çok severim. Nerden çıktı hımbıllık yareppim öf![]()
Olur öyle arada :)Yemek pişirmek lazım diye düşünen tembel biriyim şu an. Halbuki mutfakta olmayı çok severim. Nerden çıktı bu hımbıllık yareppim öf![]()
Fırın kebabıHanimKelesimiGetir ablaya selam olsun Kıbrıs yemeğidir kendisi bilir birde taze fasulye yanında bulgur pilavı var kuzum gel yiyek benide bir hamaratım tuttu bugün öğlenden koyuverdim yemegi