• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Naptin adama ne dedin çıldırttın soyle bakıyım
Kız valla bişe demedim :110:
Sahil balıkçısı bu.Taptaze balığı gördü millet,başına üşüştü,kuyruk olduk.
Didikkine bir kaç kişi,temizliyormusunuz acaba,:bicak: önce hem temizleyip isteyene pişiriyolardı bile :110:
Adam dellendi,ben yarım saatte bir ton balık satıyorum burda,bide temizlemesiyle mi uğraşcam,temizlemeyen almasın kaardeşiim:KK16:
Ay bi bozulduuuk,ama bi adama baktııık,bi de tazecik balıklara,1 kişi hariç kimse bırakıp gidemedi:KK70::KK70::KK70:

Kız valla bişe demedim :110:
Sahil balıkçısı bu.Taptaze balığı gördü millet,başına üşüştü,kuyruk olduk.
Didikkine bir kaç kişi,temizliyormusunuz acaba,:bicak: önce hem temizleyip isteyene pişiriyolardı bile :110:
Adam dellendi,ben yarım saatte bir ton balık satıyorum burda,bide temizlemesiyle mi uğraşcam,temizlemeyen almasın kaardeşiim:KK16:
Ay bi bozulduuuk,ama bi adama baktııık,bi de tazecik balıklara,1 kişi hariç kimse bırakıp gidemedi:KK70::KK70::KK70:
Eeeee delirmiş adam sizde taze hamsi bulmuş temizlenenini arıyorsunuz anacim

Eeeee delirmiş adam sizde taze hamsi bulmuş temizlenenini arıyorsunuz anacim
E ama bana kaldı işte,babam pek güzel yapar bu işleri,bize yemesi kalır,eşimin taraf hazırını yemesini beceremiyo,temizlemesi şöyle dursun:D

E ama bana kaldı işte,babam pek güzel yapar bu işleri,bize yemesi kalır,eşimin taraf hazırını yemesini beceremiyo,temizlemesi şöyle dursun:KK70:
Aynen benim kocada aynı böyle kizart önüne koy neresini yicek neresini yemicek bilemez bana en kılcıklı balık bile olsa yemesi hamsi kadar kolaydır kocam beceremez

1-3.jpg

Back
X