- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #54.241
Naptin adama ne dedin çıldırttın soyle bakıyım
Anam elim balıklı balıklı mesaj yazdırıyolar ya bana
Balıkçının hıncını sizden çıkarmiyim şimdi
Adam psikopata bağladı zati![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptin adama ne dedin çıldırttın soyle bakıyım
Anam elim balıklı balıklı mesaj yazdırıyolar ya bana
Balıkçının hıncını sizden çıkarmiyim şimdi
Adam psikopata bağladı zati![]()
Kız valla bişe demedimNaptin adama ne dedin çıldırttın soyle bakıyım
önce hem temizleyip isteyene pişiriyolardı bile Eeeee delirmiş adam sizde taze hamsi bulmuş temizlenenini arıyorsunuz anacimKız valla bişe demedim
Sahil balıkçısı bu.Taptaze balığı gördü millet,başına üşüştü,kuyruk olduk.
Didikkine bir kaç kişi,temizliyormusunuz acaba,önce hem temizleyip isteyene pişiriyolardı bile
Adam dellendi,ben yarım saatte bir ton balık satıyorum burda,bide temizlemesiyle mi uğraşcam,temizlemeyen almasın kaardeşiim
Ay bi bozulduuuk,ama bi adama baktııık,bi de tazecik balıklara,1 kişi hariç kimse bırakıp gidemedi![]()
E ama bana kaldı işte,babam pek güzel yapar bu işleri,bize yemesi kalır,eşimin taraf hazırını yemesini beceremiyo,temizlemesi şöyle dursunEeeee delirmiş adam sizde taze hamsi bulmuş temizlenenini arıyorsunuz anacim
bize haftada 3 4 kere balık yapardı babam:))E ama bana kaldı işte,babam pek güzel yapar bu işleri,bize yemesi kalır,eşimin taraf hazırını yemesini beceremiyo,temizlemesi şöyle dursun![]()
Aynen benim kocada aynı böyle kizart önüne koy neresini yicek neresini yemicek bilemez bana en kılcıklı balık bile olsa yemesi hamsi kadar kolaydır kocam beceremezE ama bana kaldı işte,babam pek güzel yapar bu işleri,bize yemesi kalır,eşimin taraf hazırını yemesini beceremiyo,temizlemesi şöyle dursun![]()
Wuuuuuuuuuuuu 3 4 kere mi ben yiyemiyorum o kadar sık haftada bir benim için tamamdirbize haftada 3 4 kere balık yapardı babam:))
Eee denizin yosun kokusuna bile hastayım,balığını sen düşünWuuuuuuuuuuuu 3 4 kere mi ben yiyemiyorum o kadar sık haftada bir benim için tamamdir
Benim ki tam tersiBenim babacım da hiç yemek seçmez domates soğan koy yer onune
Afiyet olsunBildin![]()
Ahahahahhaha helalllEee denizin yosun kokusuna bile hastayım,balığını sen düşün![]()
Merhaba canım sadece @_fo bile çıkıyorum , nasılsın bu arada :)Bu büyük küçük harf karışımı benim başımı yiyecek,hatırlayamıyorum hangisi küçük,hangisi büyük![]()
Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim =)Hoşbuldum yeni adın güzel olmuş![]()
Selamın aleyküm kızlar akşamınız hayr olsun inşaAllah.. Nasılsınız ?