- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #54.321
Mapustan çıktın,normaldirBugun ter döktüm seni çağırana kadar missyoung,gidenler kalanlar kafam bi milyoniyisin di mi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mapustan çıktın,normaldirBugun ter döktüm seni çağırana kadar missyoung,gidenler kalanlar kafam bi milyoniyisin di mi
![]()
İyiyim canim sen nasilsin :)) mis gibiyim :))Bugun ter döktüm seni çağırana kadar missyoung,gidenler kalanlar kafam bi milyoniyisin di mi
![]()
Ürdün'de bir sahil şehri ,orada yaşıyorum da ben. İlk hesabı açtığımda denediğim tüm nickler alınmıştı,öyle kaldıakaba ne demek![]()
Ne kolyesi ki?O kolyelere çok kafa yormayacaktım![]()
![]()
Ürdün'de bir sahil şehri ,orada yaşıyorum da ben. İlk hesabı açtığımda denediğim tüm nickler alınmıştı,öyle kaldı![]()
iyiyim canım ben de,sayfaları okumaya çalışıyorum,ne çok yazılmışİyiyim canim sen nasilsin :)) mis gibiyim :))
Evet evet :) şimdilik buradayız bakalımhmm güzelmiş =) yurtdışından katılıyosun yani![]()
Kız içerde boncuktan kuş falan mı yaptın kolyelerleO kolyelere çok kafa yormayacaktım![]()
![]()
mapusta zaman geçsin diye inci boncuktan kolye yaptım arkadaşlaraNe kolyesi ki?
Hıhı,napayım zaman geçmiyoduKız içerde boncuktan kuş falan mı yaptın kolyelerlenoldun
:))) sağolasın canım ya Uzun olsun biraz ama inci olmasın :))mapusta zaman geçsin diye inci boncuktan kolye yaptım arkadaşlara
Yine düşersem sana da yaparım![]()
Oy kıyamam,gitme yine sakınHıhı,napayım zaman geçmiyodu![]()
![]()
Stilettolarla halay çekince oluyo ne oluyosaOy kıyamam,gitme yine sakın![]()
Spor ayakkabıyla çek ,sessiz olur belkiliStilettolarla halay çekince oluyo ne oluyosasite de yankı yapıyo galiba,mune beni tuttuğu gibi ver elini mapus damları
![]()