- 22 Nisan 2015
- 19.211
- 116.841
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #54.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canımŞekerlerim ben gidiyorum, yarın görüşürüz,
fırsat buldukça uğrıycam
![]()
İyi geceler canım![]()
Hamdolsun canim iyiyim bendee.. yogun geciyor biraz işte =)hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
İyi geceler bitanem♡♡♡![]()
Bu kalpte hepinize ...
İyi Geceler . .
İyi geceler canım,pek yoktun bu akşam,gelip gidip baktım:**Iyi geceler kızlar![]()
O kadar geçmiş okudum senin dışında kimse de dememiş nerde bu
Iyiki varsın
Misafirlerim vardı canım yeni gittiler dedim bir bakayımİyi geceler canım,pek yoktun bu akşam,gelip gidip baktım:**
Bir daha ayakkabısız oynayalımAhahahahahahha bak her horona kalkınca deniz uçuyor farkindasin dimi

Ne yaptın ki acabaYemek pişirmek lazım diye düşünen tembel biriyim şu an. Halbuki mutfakta olmayı çok severim. Nerden çıktı bu hımbıllık yareppim öf![]()
Ozlem kim kiSağol varol Sibılım.
Benimki de iş çıkışı gelsin,seninkiyle kanka edelim onları da. Bugün yemekler senden,yarın da siz gelirsiniz. Akaba,sen deal seninkini gel haddiii
bende düşündüm bendeee,valla billaaaIyiki varsınbeni tek sen düşünmüşsün
![]()
Sağol canım ayy misafirler gitti ama bende bittimbende düşündüm bendeee,valla billaaa
Dedim bu kız.nerde,zaten iki arada bir derede kirli elle yazıyodum,dedim içimden nerdw bu triplim acabaaa![]()
çocuk sayısı büyüklerin sayısından fazlaydı
şükür sağsalim atlattık Bir daha ayakkabısız oynayalım
Ne yaptın ki acaba![]()
Ozlem kim ki![]()
hhhhhııııııııhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbende düşündüm bendeee,valla billaaa
Dedim bu kız.nerde,zaten iki arada bir derede kirli elle yazıyodum,dedim içimden nerdw bu triplim acabaaa![]()
Dövseydiniyi de sen burda değildin bunu yazarken. Sibılla Akaba burdaydı..
Bu arada et sote ve pilav yapıverdim..