- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #54.401
Ya hazırlık falan zoruma gitmiyor severim misafiri. Sadece uykusuzluk ve çocuklar yordu beni kızım çok huysuzduMisafirle uğraşmak zordur zor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hazırlık falan zoruma gitmiyor severim misafiri. Sadece uykusuzluk ve çocuklar yordu beni kızım çok huysuzduMisafirle uğraşmak zordur zor![]()
En zoru çocuklar varken uğraşmak zaten canım,haklısın :/Ya hazırlık falan zoruma gitmiyor severim misafiri. Sadece uykusuzluk ve çocuklar yordu beni kızım çok huysuzdu![]()
giderken haber et diom ayGece 2 de uyuyup sabah 6 da kalkıp şu saate kadar totosu yer görmeyen birine ne de güzel şefkat gösteriyorsunuz efenimmm![]()
Nasıl kıyarsın bana![]()

Meg de gitmiş dışarıdan izlemis çekmiş![]()
![]()

Kime süpriz megemi bizemi onlara mısürpriiz

ahahahah nolüyürrrrr 
Fantağzi yaptılarsa zaarIşığı kapatsalarmış keşke![]()
Çadırı tıklatıp söyleseydin keşkeIşığı kapatsalarmış keşke![]()

Görüntüler sürprizKime süpriz megemi bizemi onlara mıahahahah nolüyürrrrr
![]()
Defolun gidin burası kız obası,tirbiyeli bi oba didim. Ayuyu da gönderdim yanlarına,okşamıştır onlarıÇadırı tıklatıp söyleseydin keşke![]()
Ahaha çok iyiydiÇadırı tıklatıp söyleseydin keşke![]()
Ahaha çok iyiydiÇadırı tıklatıp söyleseydin keşke![]()
ayuyu da kandırdılarsaDefolun gidin burası kız obası,tirbiyeli bi oba didim. Ayuyu da gönderdim yanlarına,okşamıştır onları![]()
Hadi hadi izlemişsin işteDefolun gidin burası kız obası,tirbiyeli bi oba didim. Ayuyu da gönderdim yanlarına,okşamıştır onları![]()

Yok Meg yapmaz öyle şeylerHadi hadi izlemişsin işte![]()